Trendaavia nyt

Tyylit ovat ajattomia, mutta trendit ovat kuumia

Löydä mikä on sisä- ja ulkosuunnittelun trendinä nyt. Muodikkaat huonekalut, värit, muodot ja paljon muuta.

Rauhallisen Puutarhan Trendi

Sukella äärimmäiseen suunnitteluseikkailuun, luon unelmiesi puutarha, jossa kaikki kasvit ja koristeet heijastavat ainutlaatuista luonnettasi!

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

Osta tuotteita rauhalliseen puutarhaankeyboard_arrow_right

Puutarhan Koristelutrendi

Aloita itseilmaisusi matka puutarhakoristeiden kautta, jotka on räätälöity tarpeisiisi ja elämäntyyliisi.

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

Osta puutarhan koristelutuotteitakeyboard_arrow_right

Luonnon inspiroimat sisustukset

Tutustu "Luonnon inspiroimien sisustuksien" tasapainoiseen sekoitukseen luontoa ja sisustusta.

Osta luonnon inspiroimia tuotteitakeyboard_arrow_right

Moderni ja värikäs sisustustrendi

Omaksu eloisat sävyt ja leikkisät suunnittelut modernilla ja värikkäällä sisustustrendillä, jotta voit tehdä tyylikkään sisustusremontin!

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

Osta moderneja ja värikkäitä sisustustuotteitakeyboard_arrow_right

Myös trendaavia

Lisää inspiraatiota


 

Kaupastamme kotiisi – Liity #sharemevidaxl Galleriaan!

Inspiroidu vidaXL kanssa!

Haluatko suunnitella unelmiesi kodin? Laajan tuotevalikoiman lisäksi, tarvitset myös hieman koti- ja puutarhainspiraatiota. Tämän hetken tunnetuimpien sisustuksen tyylien ja kauneimpien trendien oppaaksi loimme tämän uskomattoman hyödyllisen inspiraatioalueen.

Talosi tekeminen kodiksi tarkoittaa, että juhlistat ainutlaatuista persoonallisuutta kaikissa yksityiskohdissa. Kutsumme sinut inspiroitumaan kanssamme ja tutustumaan viimeisimpään sisustustyylien luetteloon. Anna itsesi rakastua Skandinaavisen ja Modernin tyylin minimalistiseen kauneuteen tai lisää hieman rohkeutta Teollisella tyylillä. Tutustu Maalaistalon sisustustyyliin - se on unohtumaton maalaistyylisten koristeidensa kanssa. Entä ihanat Boheemi ja Retro tyylit? Katso ne kaikki!


#sharemevidaXL: meidän tuotteemme, sinun suunnittelusi

Totuus on, että saamme inspiraatiomme oikeista kodeista ja ihmisistä, jotka yhdistävät kalustusratkaisumme ja tyylivinkkimme omiin tiloihinsa. Joten asiakkaamme ovat sankareita, jotka inspiroivat meitä. Arvostamme heitä, koska he jakavat kotinsa sisustuksen kanssamme. Mielestämme se on upea koti- ja puutarhainspiraation lähde.

Tämän tuloksena loimme paikan, jossa kaikki vuoden sisustustyylit ja -trendit kohtaavat, asiakkaidemme ollessa valokeilassa. Inspiroidu asiakkaidemme luomuksista vierailemalla #sharemevidaxl sivulla, se on omistettu täysin juhlistamaan sinua ja luovia ideoitasi. Täältä löydät valtavan valikoiman tuotteitamme, jotka näet aidoissa kodin sisustuksissa. Pystyt näkemään, miten ne voivat sopia myös oman sisustukseesi ja inspiroidut! Haluaisitko saada oman suunnitelmasi esille? Katso ehdot täältä!


Kirjaudu inspiroivien uutiskirjeiden saamiseksi

Tiesitkö parhaan sisustusinspiraation alkavan satunnaisesta sähköpostiviestistä? Esittelyssä: inspiroivat uutiskirjeemme! Aloita rekisteröitymällä ja niin lähetämme sinulle uskomattoman hyödyllisiä uutiskirjeitä. Koti- ja puutarhainspiraatiosta sisustusideoihin, valtavaan kokoelmaan hienoja asioita, joita jokaisessa kodissa pitäisi olla, uutiskirjeissämme on kaikki.

Saat ensimmäisenä tietää uusista jännittävistä trendeistä ja suosittujen suunnittelutyylien päivityksistä. Käytä uutiskirjeitä inspiraation lähteenä kotisi projekteille! Tilaa inspiroivat uutiskirjeemme ja liity vidaXL yhteisöön!