Trendaavia nyt

Tyylit ovat ajattomia, mutta trendit ovat kuumia

Löydä mikä on sisä- ja ulkosuunnittelun trendinä nyt. Muodikkaat huonekalut, värit, muodot ja paljon muuta.

Valkoinen ja Vaalea

Valkoiset ja vaaleat huonekalut, sisustusideat ja upeat vihjeet tämän trendin tuomiseksi juuri sinun sisustukseesi.

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

Osta valkoisia ja vaaleita tuotteitakeyboard_arrow_right

Sametti

Sametti on tyylikäs, lämmin ja todellinen katseiden vangitsija. Opi kaikki samettitrendistä ja tuo se kotiisi.

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

Osta samettituotteitakeyboard_arrow_right

Kultakoristeet

Kirkasta sisustusta muutamilla kultakoristeilla. Kultakoristeiden trendi auttaa sinua luomaan trendikkään ja modernin sisutuksen.

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

Osta tuotteita kultayksityiskohdillakeyboard_arrow_right

Myös trendaavia

Tutustu vuoden 2022 kuumimpiin sisustussuunnittelun trendeihin

Sisustussuunnittelun trendit auttavat sinua ymmärtämään yhä enemmän sisustuksen saloista. Tasapainoinen kodin sisustus seuraa määrättyä tyyliä. Trendit taas edustavat sitä kirsikkaa kakun päällä. Sisustustrendit ovat todella monipuolisia, että voit käyttää vain koristeyksityiskohtia ja tehdä siitä omanlaisesi. Löydä vihjeemme ja vinkkimme, sisustusideat ja muuta vuoden 2022 sisustussuunnittelun trendiin sopivaa!

Kerää inspiraatiota viimeisimmistä sisustussuunnittelun trendeistä

Jos tarvitset neuvoa uudelleen sisustuksessa, niin katso neljä suurinta sisustussuunnittelun trendiä, joita sinun ei kannata missata. Luo eklektinen olohuone , jossa tunnet olosi luovaksi ja inspiroituneeksi. Korosta makuuhuoneesi lämpöä ja kodikkuutta paju- ja rottinkitrendillä.

Pienet yksityiskohdat tekevät suuren eron kodin sisustussuunnittelussa. Tee katsaus kultakoristeiden trendiin, pakkohankinta ruokasaliisi. Samettitrendi ei vaadi esittelyä. Vuoden 2022 sisustussuunnittelun trendit ovat valmiina inspiroimaan sinua lisää kotisi sisustuksessa.

Voit käyttää viimeisimpiä trendejä myös remontoimaan puutarhaasi, terassiasi tai parvekettasi. Keskustelemme viimeisimmistä materiaaleista, kalustesuunnittelusta ja koristeista, jotka tekevät suuren eron ulkotilasi sisustuksessa. Halutko koota unelmiesi puutarhan, mutta et tiedä nykyistä trendiä? Täältä löydät parhaat ulkokalustesuunnittelussa ja tyylivihjeet. Rottinki on todella muodikas, mutta mitkä ovat parhaita rottinkisisustusideoita? Anna meidän inspiroida sinua suunnittelemaan kaunis ulkotila.

Inspiraatiota unelmiesi kodin luomiseen

Inspiraationurkkamme antaa sinulle täydelliset ohjeet kotisi remontointiin. Löydä suosituimmat sisustustyylit ja kuinka voit muuntaa ne trendikkäiksi sisustusideoiksi. Keskitymme sisustustyyleihin ja trendeihin, joka huoneen kalusteisiin, sisustussuunnittelun materiaaleihin ja sisätilan väritrendeihin. Sukella sisään ja voit luottaa vidaXL inspiraationurkkaan, että se auttaa sinua kotisi sisustuksessa!