Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kirjoituspöydät

Näytetään: 1-48 of 285

Luo sopiva työalue oikean pöydän avulla

Toimiston tai työtilan pitää täyttää muutama tärkeä vaatimus. Siellä pitää olla tarpeeksi tilaa täydelliselle pöydälle, mukavalle toimistotuolille sekä kaapeille, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiin. Kun istut mukavasti, niin olet luultavasti paljon tehokkaampi. Täällä vidaXL kaupassa, meillä on upea valikoima pöytiä, jotka sopivat varmasti kotitoimistosi tarpeisiin, sekä pöytiä, jotka sopivat täydellisesti lasten makuuhuoneeseen.

Pöytä tietokoneelle

Tavallisten pöytälevyllisten pöytien lisäksi, joissa on ehkä muutama laatikko, löydät vidaXL kaupasta myös kattavan valikoiman tietokonepöytiä. Näissä pöydissä on tilava pöytälevy ja ulos liukuvat hyllyt näppäimistölle. Koska pöytälevy on todella leveä, niin sinulla on tarpeeksi tilaa paperien ja toimistotarvikkeiden säilytykseen.

Valitse sopiva pöytä

Jos etsit uutta pöytää, niin sinun kannattaa ottaa muutama asia huomioon. Mihin tarkoitukseen sitä eniten käytät? Laitatko sille tietokoneesi tai kannettavan tietokoneesi, siinä pitää olla myös riittävästi tilaa papereille ja muille toimistotarvikkeille. Sopiiko pöytä huoneeseen? Jos tarvitset suuren pöytälevyn, mutta lattiatila voi olla ongelma, kulmapöytä on ideaalinen ratkaisu. Säädä pöytä oikein. Oikea työasento on todella tärkeä, jotta vältetään rasitusvammat.

Lisää säilytystilaa laatikostolla

Tarvitsetko lisää säilytystilaa toimistoosi? Pienen laatikoston asettaminen pöytäsi alle voi olla ihanteellinen ratkaisu. Tämä säästää tilaa ja pitää tärkeät dokumenttisi järjestyksessä, silti ne ovat kätevässä paikassa. Muista miettiä laatikoston korkeutta, minkä materiaalin tai värin valitset. Löydät vidaXL kaupasta myös useita pöytiä, joissa on sisäänrakennetut laatikot.

Näe enemmän