Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat
Koti & puutarha  (1276)
Sisustus  (1276)
Matot  (1276)

Matot

Lisää lämpöä kotisi sisustukseen kauniilla matolla

Matot ovat loistavia ja niillä on monta eri käyttötarkoitusta! Ne luovat ihanan ja kotoisan tunnelman huoneeseen sekä ovat lämpimiä ja pehmeitä jalkojen alla. Maton, kuten muidenkin kodin tarvikkeiden avulla, tilan tunnelmaa voidaan yhtenäistää. Saatavilla on laaja valikoima erityylisiä ja muotoilultaan erilaisia mattoja. Haluaisimme kertoa sinulle hieman enemmän vaihtoehdoistamme sekä vidaXL:n valikoimasta.

Korkea- tai matalanukkainen matto

Mattoja on saatavilla joko korkealla tai matalalla nukalla. Korkeanukkainen matto on erittäin suosittu, koska se on pehmeä sekä lämmin ja luo täten kotoisaa tunnelmaa huoneeseen. Viihtyisä ruskea, syvän musta tai vaaleanharmaa matto lisää lämmintä tunnelmaa. Joissakin korkeanukkaisissa matoissa on eripituista kuitunukkaa, mikä antaa sille ainutlaatuisen ulkonäön. Matalanukkainen matto on helpompi puhdistaa ja kuluu vähemmän. Jos sinulla on lemmikkejä tai tilassa on usein paljon väkeä, matalanukkainen matto on täydellinen valinta.

Oikean maton valinta

Saatavilla on useita erikokoisia mattoja. Suuri matto näyttää mahtavalta suuressa tilassa. Voit valita tilaan myös ainutlaatuisen värisen maton huomion keskipisteeksi. Perinteisten suorakulmaisten mattojen lisäksi pyöreät matot ovat viimeisintä huutoa juuri nyt! Aseta pyöreä matto puoliksi sohvan alle luodaksesi leikkisän tunnelman. Täydennä tyyli kauniilla sohvapöydällä ja nauti luomastasi uudennäköisestä tilasta!

Matto sisustustyylin jatkeena

Jos sisustuksesi tyyli on klassinen, moderni tai rustiikkinen, on tärkeää, että jatkat samaa tyyliä myös somisteissa. Valitse luonnollisen värinen tai räikeäkuvioinen matto.

Näe enemmän