Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA

Matot

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
Näytä Lisää
OHO! Etsimääsi tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Löydä samankaltaisia tuotteita täältä.

Lisää lämpöä kotisi sisustukseen kauniilla matolla

Matot ovat loistavia ja niillä on monta eri käyttötarkoitusta! Ne luovat ihanan ja kotoisan tunnelman huoneeseen sekä ovat lämpimiä ja pehmeitä jalkojen alla. Maton, kuten muidenkin kodin tarvikkeiden avulla, tilan tunnelmaa voidaan yhtenäistää. Saatavilla on laaja valikoima erityylisiä ja muotoilultaan erilaisia mattoja. Haluaisimme kertoa sinulle hieman enemmän vaihtoehdoistamme sekä vidaXL:n valikoimasta.

Korkea- tai matalanukkainen matto

Mattoja on saatavilla joko korkealla tai matalalla nukalla. Korkeanukkainen matto on erittäin suosittu, koska se on pehmeä sekä lämmin ja luo täten kotoisaa tunnelmaa huoneeseen. Viihtyisä ruskea, syvän musta tai vaaleanharmaa matto lisää lämmintä tunnelmaa. Joissakin korkeanukkaisissa matoissa on eripituista kuitunukkaa, mikä antaa sille ainutlaatuisen ulkonäön. Matalanukkainen matto on helpompi puhdistaa ja kuluu vähemmän. Jos sinulla on lemmikkejä tai tilassa on usein paljon väkeä, matalanukkainen matto on täydellinen valinta.

Oikean maton valinta

Saatavilla on useita erikokoisia mattoja. Suuri matto näyttää mahtavalta suuressa tilassa. Voit valita tilaan myös ainutlaatuisen värisen maton huomion keskipisteeksi. Perinteisten suorakulmaisten mattojen lisäksi pyöreät matot ovat viimeisintä huutoa juuri nyt! Aseta pyöreä matto puoliksi sohvan alle luodaksesi leikkisän tunnelman. Täydennä tyyli kauniilla sohvapöydällä ja nauti luomastasi uudennäköisestä tilasta!

Matto sisustustyylin jatkeena

Jos sisustuksesi tyyli on klassinen, moderni tai rustiikkinen, on tärkeää, että jatkat samaa tyyliä myös somisteissa. Valitse luonnollisen värinen tai räikeäkuvioinen matto.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin