#sharemevidaXL Käyttöehdot

Hei 😊  

Sinut on ohjattu tänne, koska todella pidämme sisällöstäsi ja me;

vidaXL ja siihen liittyvät yritykset (tästä eteenpäin ‘vidaXL’);

olemme pyytäneet lupaasi kuva-/äänisisältösi levitykseen ("Työsi ") (inter alia) kaikilla sivustoillamme, sosiaalisen median sivustoillamme, kuten Instagram, Facebook and Pinterest ("Tilimme"), kampanjasähköposteissamme ja mainoksissamme ja kaikessa muussa markkinoinnissamme ja mainoksissamme.

Annamme sinulle tilaisuuden saada Työsi mainostetuksi sivustoillamme ja sisältönä Tileillämme. Tämän vuoksi haluamme pyytää lupaasi käyttääksemme Työtäsi seuraavilla tavoilla ja käyttää sitä kaupallisesti.

 1. Vahvistat olevasi:
  1. Oikea täysi-ikäinen henkilö;
  2. Käyttäjä, omistaja, vuokraaja tai mikä muu titteli, joka antaa sinulle oikeuden siirtoon, ja,
  3. Jakamasi Työn alkuperäinen tekijä.
 2. Ilman ennakkoasennetta osaan VII, lisäämällä hashtagin #sharemevidaxl sisältöösi, suostut näihin Käyttöehtoihin ja annat meille oikeuden; ilmaiseksi, joten hylkäät oikeuden saada mitään kompensaatiota tai palkkiota vidaXL kaupalta tämän tehtävän seurauksena; ilman aluerajoja, joka tarkoittaa koko maailmaa; peruuttamaton, joten lupaa ei voida perua tai päättää missään olosuhteissa, muuten kuin säännöksen VII mukaan; ikuinen, joka tarkoittaa lopullista aikaa;  ei yksinomainen, joten voit käyttää samaa Työtä ja sallia muita lupia; siirrettävä ja alalisensoitava:
 1. käyttöön, uudelleen tuottoon, levitykseen, julkiseen näyttöön, julkiseen esittelyyn, näyttelyyn ja muuhun Työn käyttöön, kokonaisuudessaan tai osittain, kaikilla sivustoillamme, Tileillämme ja muissa sosiaalisissa medioissa, mukaan lukien uutiskirjeemme ja painettu materiaalimme, kuten me parhaaksi näemme. Tämä sisältää kaikki tunnetut ja tuntemattomat Internet tarjonnan muodot;
 2. antaa toisten käyttää, tuottaa uudelleen, levittää, esitellä julkisestä, esittää julkisesti, näyttää ja muuten käyttää Työtä osittain, kaikilla sivustoillamme, Tileillämme ja muissa sosiaalisissa medioissa, mukaan lukien uutiskirjeemme ja painettu materiaalimme, ilman sinun lupaasi;
 3. muokata, editoida, kääntää, säilyttää, sisällyttää yhteiseen työhön tai luoda Työstä johdannaisia töitä kokonaan tai osittain, ilman sinun lupaasi.

 1. Tämän lisäksi, lisäämällä hashtagin #sharemevidaxl Instagram sisältöösi vahvistat, että Työsi käyttö ei riko mitään kolmansien osapuolien henkilökohtaisia oikeuksia. Jos kolmannet osapuolet käyttävät Työtäsi, niin vahvistat, että heillä on lupa esitellä Työtäsi.
 2. vidaXL kaupalle kerrotaan mahdollisimman pian kaikista tekijänoikeus ja henkilökohtaisten oikeuksien rikkomisesta, jotta heillä on tilaisuus lieventää olemassa olevaa tai mahdollisia vahinkoja ja vaateita. vidaXL kauppaa ei voida missään tapauksessa pitää vastuussa mistään tilanteista, joihin viitataan näiden Käyttöehtojen osioissa I, II ja III. 
 3. Työsi käyttöön Tileillämme, voimme käsitellä tarvittavia henkilökohtaisia tietoja, esim. materiaalisi hashtagilla tai vidaXL merkin maininnalla, tilisi nimi ja, poikkeuksetta, muut tiedot, jotka olet mahdollisesti julkaissut sosiaalisessa mediassa (esim. sähköpostiosoitteesi), jotta voimme antaa sinulle mainetta Työstäsi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi, sekä korjata ja poistaa, tai rajoittaa käsittelyä, sen vastustamiseen ja evätä lupasi. Voi käyttää näitä oikeuksia ottamalla yhteyttä osoitteeseen webservice@vidaxl.fi. Voit löytää lisätietoja Käyttöehdoistamme Tietosuoja ja evästeet.

 1. Suostut kaikkiin ehtoihin, joiden katsomme olevan sopivimpia, jotta vidaXL voi antaa sinulle mainetta Työstäsi ja vahvistaa, että meidän ei tarvitse antaa sinulle mainetta millään määrätyllä tavalla.

 1. Kumpikin osapuoli voi lopettaa tämän sopimuksen kirjallisella tai sähköisellä kaavakkeella antamalla kahden viikon irtisanomisajan. Jos näin tapahtuu, niin sinun pitää ilmoittaa meille lähettämällä sähköposti osoitteeseen party social.media@vidaxl.com. Jos käytät oikeuttasi luvan perumiseen, niin vidaXL ei voi käyttää Työtäsi tulevaisuudessa. Mitään jo julkaistuja Töitä/kampanjoita ei muokata/poisteta ja sinulla ei ole oikeutta sen pyytämiseen.

 1. Sivusto vidaXL, sosiaalisen median tilit, tavaramerkit, logot, jne. ovat immateriaalioikeuslain suojaamia. Sinä tunnista ja suostut, ettet pyydä mitään immateriaalioikeuksia, mitä tulee yllä mainittuun ja siihen liittyvään sisältöön.

 1. Kaikki tähän sopimukseen tehtävät muutokset tai lisäykset pitää tehdä kirjallisella tai sähköisellä kaavakkeella. Jos tämän sopimuksen yksittäinen määräys tai osa siitä tulee, tämä ei mitätöi sopimuksen muita osioita.  Siltä osin kuin hallitsevan lain valinta on sallittua, tähän sopimukseen sovelletaan yksinomaan Alankomaiden Parlamentin lakeja.

Suurin kiitoksin,

vidaXL tiimi