Kotitoimistotkategoriat


Muunna varahuone tyylikkääksi kotitoimistoksi kotitoimiston pakkohankinnoillamme! Etkö ole varma, millaisia huonekaluja tarvitset? Ei hätää! Kotitoimiston kalustesarjat tai yksittäiset pöydät, tuolit ja säilytysratkaisut ovat pakkohankintoja. Entä seisomapöytä tai värikäs arkistokaappi huoneen kasvojenkohotukseen?

Eikä unohdeta koristelua! Lisää persoonallisuutta kotitoimistoosi seinätaiteella, kasveilla ja pöytätarvikkeilla. Mietitkö mitä eroa on toimisto- ja kotikalusteiden välillä? Toimistokalusteet on rakennettu kestämään päivittäisen käytön kulutusta, kun taas kodin kalusteet keskittyvät mukavuuteen ja tyyliin. Onneksi meiltä löytyy molemmat.Kotitoimistovalikoimat


Kotitoimistostasi voi helposti tulla tarvitsema inspiroiva tila kotitoimistotarvikkeillamme. Ensimmäiseksi toimistotuoli auttaa sinua säilyttämään hyvän asennon työskentelyn aikana. Paras kotitoimiston inspiraatio tulee järjestetystä työpöydästä, jossa on kotitoimistotarvikkeita. Lisää hieman seinäkoristeita värin tuomiseksi. Haluat sitten motivoivia julisteita, luontomaisemia tai pop-taidetta, jokaiseen makuun löytyy jotakin. Kun sinulla on nämä hauskat ja toimivat tuotteet kotitoimistovalikoimassasi, odotat jo työhön tarttumista!

Pelituolit


Kotitoimiston sisustusvinkkejä ja ideoita


Oikeanlaisen työtilan suunnittelu on helppoa, kun sinulla on hieman kotitoimiston kalusteinspiraatiota. Voit valita kotitoimiston huonekalusarjat tai valita yksittäisiä tuotteita. Suosittelemme joka tapauksessa katsomaan huonekalujen osto-oppaitamme ne ovat erittäin hyödyllisiä! Etkö ole vielä varma miten sisustaisit työtilasi? Luota kotitoimistoideoihimme. Loistava lähtökohta on tarkistaa sisustustyylit ja kuumat trendit inspiraation saamiseksi.

Sisustustyylit

Löydä suosikki sisustustyylisi ja osta jokaiseen tyyliin sopivat tuotteet. Tee kodistasi koti jo tänään!

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Kuinka valita pelituoli

Mitä enemmän aikaa istut, sitä tärkeämpi valintasi on.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jaa omia vidaXL-vaikutteisia mallejasi. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löydä kaikki