Kuumimmat Trendit: Valkoinen ja Vaalea

Tyyneyden aliarvioitu voima

 

Mitä valkoinen sinulle tarkoittaa? Yleinen ajatusmalli on, että valkoisella on jotain tekemistä puhtauden, tyyneyden ja tyylin kanssa. Sisustuksessa me kaikki valitsemme valkoisia tuotteita – kalusteita tai tarvikkeita. Mutta mitä mieltä olet kokonaan valkoisesta sisustuksesta?

Valkoinen sisustus on taatusti ajaton vaihtoehto. Osana kuuminta trendiä, valkoinen ja vaalea sisustus kiinnittää huomiomme. Otetaan selvää kuinka voimme suunnitella tilan perustuen valkoiseen ja sen sävyihin, mutta katso myös ohjeet mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä tämän trendin kanssa.

 

 

Kuinka suunnitella valkoinen sisustus

Valkoinen toimii jokaisessa huoneessa. Se määrittää houkuttelevan tunnelman. Valkoinen tarkoittaa myös puhtautta ja tyyliä, siksi valkoiset keittiöt ovat yleisiä. Jokaiseen huoneeseen sopiva valkoinen voi auttaa rajatun tilan kanssa, se saa tilan näyttämään suuremmalta ja valoisammalta.

Useimmat ihmiset kuitenkin pelkäävät kokonaan valkoista sisustusta, he pelkäävät sen tuntuvat kylmältä ja ei kodikkaalta. Välttääksesi tämän, seuraa valkoisen käytön ensimmäistä sääntöä: kerrostele valkoiset. Yhdistä valkoisen eri sävyjä saadaksesi kodikkaan tunnelman taloosi. Tämän tekotapa on sinun valintasi. Voit valita kannanotto kalusteet ja lisätä muun sävyisiä tarvikkeita tyylin parantamiseksi. Voit myös valita luonnolliset sävyt suuremmille huonekaluille ja käyttää valkoista niiden korostamiseen. Yritä aina luoda tasapainoinen tyyli – täysin valkoinen ei riitä koskaan.

 

 

Tekstuuri on kaikki kaikessa 

Valkoinen tila huokuu eleganssia ja rikkautta, kun se yhdistetään tekstuurien ja värien kanssa. Välttääksesi kylmän tunnelman ja suunnitellaksesi tilan, joka on kodikas ja lämmin, sekoita joukkoon rikkaita tekstuureja. Valinta riippuu mistä pidät ja tyylistä, jonka haluat luoda. Valkoinen sopii hyvin yhteen melkein kaiken mahdollisen kanssa.

Lisää luonnollisia puukalusteita Skandinaavisen tyylin luomiseksi. Valkoinen tiilien vierellä – värikkäiden tai valkoisten, on upea yhdistelmä. Marmori valkoisen kanssa erottuu monimutkaisen tekstuurin ansiosta. Sekoita joukkoon rikkaita kankaita, kuten villa, puuvilla tai silkki. Leiki valkoisen eri sävyjen ja monipuolisten neutraalien värien kanssa lämpimän minimalistisen tunnelman luomiseksi.

 

      

Kontrastin voima

Valkoinen on jo itsessään voimakas. Tästä huolimatta valkoinen trendi ei eristä tätä estetiikkaan, vaan se rikastaa sitä kauniilla kontrastilla. Yhdistä luonnonvalkoinen sohva kerman sävyjen kanssa matossa ja muissa tarvikkeissa, tuo mukaan myös eloisaa vihreää kasvien kanssa. Tällä tavalla saat raikkaan ja kodikkaan elintilan.

Sinisen useat sävyt vievät valkoisen sisustuksesi seuraavalle tasolle. Välimerellinen tyyli toimii upeasti modernissa keittiössä luoden jatkuvan lomatunnelman. Valkoinen antaa myös sinun leikkiä huoneen valaistuksen kanssa. Lisää läpinäkyvää ja metallin säihkettä. Yhdistettynä lasi-, hopea- ja kultakoristeiden kanssa, valkoisesta sisustuksesta tulee upea kangas rauhallisuuden esittelyyn.