Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Uima-altaat

Pidä itsesi viileänä yhdessä meidän uima-altaista

Monet pitävät puutarhassa olevaa uima-allasta ylellisenä esineenä, mutta kuumien kesäpäivien aikana se on melkein korvaamaton! Voit nykyään hankkia useita erilaisia maanpäällisiä uima-altaita, jotka tuovat sinulle, perheellesi ja ystävillesi todella paljon hupia kesän aikana. vidaXL kaupasta löydät altaita, jotka on helppo asentaa; me myymme uima-altaita rungolla, sekä täytettäviä. Tämän lisäksi voit käyttää eri kokoja. Meillä on sopiva uima-allas jokaiselle!

Erityyppiset uima-altaat

Voit erottaa uima-altaat kahteen kategoriaan: uima-altaat rungolla, tai täytettävät uima-altaat. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa, me haluamme tuoda ne esille. Rungolliset uima-altaat ovat tukevampia, suurempia ja eivät vuoda yhtä helposti kuin täytettävät uima-altaat. Koon takia ihmiset usein jättävät nämä altaat puutarhaan koko kesän ajaksi. Tämä kannattaa ottaa huomioon, jos uima-altaasi ei ole kovinkaan iso. Täytettävät uima-altaat on helpompi ottaa käyttöön ja tyhjentää, kun et enää tarvitse sitä. Nämä uima-altaat tulevat myös pienessä koossa, joka tekee niistä sopivammat pienten lasten leikkipaikaksi.

Hyödylliset lisälaitteet

Kun jätät uima-altaasi ulos koko kesän ajaksi, on tärkeää pitää siitä hyvää huolta. Meillä on useita pumppuja, jotka suodattavat veden ja pitävät sen puhtaana liasta. Muita hyödyllisiä lisälaitteita ovat uima-altaan imurit, uima-altaan suojat, portaat ja valot. Suosittu uima-altaan lisälaite on myös lämmönvaihdin. Lämmönvaihdin pitää veden aina mukavan lämpöisenä. Toisin sanoen, vidaXL kaupasta löydät kaiken, mitä uima-altaaseesi tarvitset.

Näe enemmän