@wood.country.cottage

Maalaistalo sisustussuunnittelu tyyli 


Rustiikkinen charmi kohtaa modernin mukavuuden


@mumandhome_

Valmistaudu rakastumaan maalaistalotyyliin! Tämä sisustustyyli on peräisin maalaisalueilta 1800-luvun loppupuolelta. Se juhlii rustiikkista yksinkertaisuutta luonnollisilla materiaaleilla, kuten puu, pellava ja kivi. Vintage silaukset ovat pakollisia luomaan mukava, eletty tyyli, joka määrittelee maalaistalon sisustussuunnittelutyylin. Tulevista ja menevistä trendeistä poiketen, maalaistalotyyli on täällä jäädäkseen. Opi siis luomaan lämmin ja kutsuva koti, joka on kuin halaus suosikkipeitoltasi.

 

Mitkä ovat maalaistalon elementit?

Maalaistalotyylissä on kyse hirsimökin ja maalaistyylisen kodin tunnelman luomisesta. Sinun pitää käyttää maanläheisiä värejä, rustiikkisia maalaistalon kalusteista, jotka on valmistettu luonnollisista materiaaleista, sekä kodikkaita koristeita. Selvitetään sitten lisää tästä viehättävästä maalaistalon sisustussuunnittelutyylistä!


Maalaistalon värien sekoittaminen ja sovittamien

1 / 3

Ajattele luonnollisesti, hillitysti ja mukavasti. Maalaistalon värien paletti käyttää lämpimän valkoisia, pehmeän harmaita ja luonnollisia puun sävyjä. 

Maalaistalon materiaalit, joita rakastat

2 / 3

Mielessä pidettävät materiaalit, kun etsit mökkityylisiä kalusteita, ovat:

 • Puu (myös kierrätetty puu)
 • Kivi
 • Pellava
 • Paju

Ihanteelliset koristeet maalaistalon sisustussuunnittelussa

3 / 3

Maalaistalon sisustussuunnitteluun määrittelee perinteiset kosketukset, kuten korit, matot ja ladon ovet tekstuurin tarjoamiseksi. Ne tuovat jokaiseen tilaan mukavan maalaistunnelman l!

Luo maalaistalon-tyylinen sisustus kolmessa helpossa vaiheessa!

Luo maalaistalon sisustussuunnittelu kolmessa helpossa vaiheessa upeilla tekstuureilla, vintage inspiroimilla koristeilla ja kantaa ottavilla tuotteilla!


 • Vaihe 1: Leiki monipuolisilla tekstuureilla

  Tekstuurien sekoittaminen on sisustuksessa pakollista! Sekoita esimerkiksi punotut rahit, plyysiviltit ja kierrätetystä puusta valmistettu TV-taso. Se lisää tilaasi syvyyttä ja mielenkiintoa. Luo kerroksia!


 • Vaihe 2: Valitse vanhan tyylisiä tarvikkeita

  Lisää ainutlaatuista sisustustuotteita, kuten aarrearkku, vanhoja kelloja ja vintage tarvikkeita ihanan sisustuksen luomiseksi. Miten olisi eläinkuosinen nojatuoli, joka taatusti kerää kaiken huomion?


 • Vaihe 3: Luo rentoutumispaikka

  Maalaistalotyyli houkuttelee meidät rauhoittumaan ja arvostamaan pieniäkin hetkiä. Muista rakentaa rentoutumisnurkka ihanaan vapaa-aikaan. Maalaistyyliset sohvapöydät voivat olla juuri tarvitsemasi kodikkaan olohuoneen luomiseen.


Pakkohankinnat maalaistalon sisustussuunnittelu tyyliin 

Tuo maalaischarmia näillä pakkohankinta maalaistalotuotteilla – osta kaikki suosikkisi alta. 


Suosittua nyt
€254.99

Sisältää ALV

€314.99

Sisältää ALV

Osta tuotteita keyboard_arrow_right


 

Maalaistalon sisustusideoita asiakkailtamme

Parhaat maalaistalon sisustusideat tulevat #sharemevidaxl asiakkailtamme; katso niitä!


 

Jokaisen huoneen sisustaminen maalaistalotyylillä

Maalaistalotyyli toimii kuin unelma kotisi jokaisessa tilassa. Katsotaan miten teet maalaistyylisen kasvojen kohotuksen kylpy-, olo- ja makuuhuoneeseesi.


@loving.madame.margaret

Maalaistyylinen Kylpyhuone

Muunna kylpyhuoneesi rentouttavaksi, kylpylätyyliseksi paikaksi maalaistalotyylisellä suunnittelulla. Lisää vapaasti seisova amme, kivipesuallas ja vintagetyylinen valaistus. Lisää sitten luonnollisia puukoristeita ja kasveja luonnon tuomiseksi tilaasi.

@vextnattis

Maalaistyylinen Olohuone

Olohuoneet ovat parhaita rentoutumispaikkoja ja maalaistalotyyli on täydellinen rentoutumiseen perheesi ja ystäviesi kanssa. Nappaa mukavia istuimia valmistettuna luonnollisista kankaista, kuten pellava ja nahka, lisää sen jälkeen mukava matto. Lisää rustiikkisia tuotteita, kuten sohvapöytiä tai suloisia lyhtyjä maalaistalosisustussuunnittelun tunnelman saavuttamiseksi.

@jennascasa

Maalaistyylinen Makuuhuone

Valmistaudu mukavaan tunteeseen maalaistyylisellä makuuhuoneen kasvojen kohotuksella! Valitse puinen sängynrunko ja luo kerroksia pehmeillä lakanoilla tai peitoilla. Lisää hieman vintagetyylisiä koristeita, kuten herätyskelloja ja punottuja koreja. Heitä sitten joukkoon koristetyynyjä ja pehmeä viltti tyylin viimeistelemiseksi!

Löydä kaikki sisustustyylit


Etkö ole varma sinulle parhaiten sopivasta tyylistä?

Katso kaikki
Lisää inspiraatiota


 

Kaupastamme kotiisi – Liity #sharemevidaxl Galleriaan!

Inspiroidu vidaXL kanssa!

Haluatko suunnitella unelmiesi kodin? Laajan tuotevalikoiman lisäksi, tarvitset myös hieman koti- ja puutarhainspiraatiota. Tämän hetken tunnetuimpien sisustuksen tyylien ja kauneimpien trendien oppaaksi loimme tämän uskomattoman hyödyllisen inspiraatioalueen.

Talosi tekeminen kodiksi tarkoittaa, että juhlistat ainutlaatuista persoonallisuutta kaikissa yksityiskohdissa. Kutsumme sinut inspiroitumaan kanssamme ja tutustumaan viimeisimpään sisustustyylien luetteloon. Anna itsesi rakastua Skandinaavisen ja Modernin tyylin minimalistiseen kauneuteen tai lisää hieman rohkeutta Teollisella tyylillä. Tutustu Maalaistalon sisustustyyliin - se on unohtumaton maalaistyylisten koristeidensa kanssa. Entä ihanat Boheemi ja Retro tyylit? Katso ne kaikki!


#sharemevidaXL: meidän tuotteemme, sinun suunnittelusi

Totuus on, että saamme inspiraatiomme oikeista kodeista ja ihmisistä, jotka yhdistävät kalustusratkaisumme ja tyylivinkkimme omiin tiloihinsa. Joten asiakkaamme ovat sankareita, jotka inspiroivat meitä. Arvostamme heitä, koska he jakavat kotinsa sisustuksen kanssamme. Mielestämme se on upea koti- ja puutarhainspiraation lähde.

Tämän tuloksena loimme paikan, jossa kaikki vuoden sisustustyylit ja -trendit kohtaavat, asiakkaidemme ollessa valokeilassa. Inspiroidu asiakkaidemme luomuksista vierailemalla #sharemevidaxl sivulla, se on omistettu täysin juhlistamaan sinua ja luovia ideoitasi. Täältä löydät valtavan valikoiman tuotteitamme, jotka näet aidoissa kodin sisustuksissa. Pystyt näkemään, miten ne voivat sopia myös oman sisustukseesi ja inspiroidut! Haluaisitko saada oman suunnitelmasi esille? Katso ehdot täältä!


Kirjaudu inspiroivien uutiskirjeiden saamiseksi

Tiesitkö parhaan sisustusinspiraation alkavan satunnaisesta sähköpostiviestistä? Esittelyssä: inspiroivat uutiskirjeemme! Aloita rekisteröitymällä ja niin lähetämme sinulle uskomattoman hyödyllisiä uutiskirjeitä. Koti- ja puutarhainspiraatiosta sisustusideoihin, valtavaan kokoelmaan hienoja asioita, joita jokaisessa kodissa pitäisi olla, uutiskirjeissämme on kaikki.

Saat ensimmäisenä tietää uusista jännittävistä trendeistä ja suosittujen suunnittelutyylien päivityksistä. Käytä uutiskirjeitä inspiraation lähteenä kotisi projekteille! Tilaa inspiroivat uutiskirjeemme ja liity vidaXL yhteisöön!