Kuumimmat trendit: Kultakoristeet

Kotisi glamourin pitää loistaa

 

Kulta on aina ollut rikkauden ja ylellisyyden symboli. Sen sisustuskäyttö on kehittynyt ajan myötä, rikkaudesta tyylikkyyteen. Jos se on oikeassa tasapainossa, niin kulta luo ylellisen ja elegantin estetiikan.

Kultakoristeet ovat jälleen muodissa ja ne todella ovat kiinnittäneet huomiomme. Uskalla käyttää kultakoristeita elegantin tunnelman luomiseksi, voit myös tehdä kannanoton joillain tyylikkäillä kultayksityiskohdilla. Korista kotiasi kultakoristeilla tai kalusteilla, joissa on kullan värinen viimeistely, luodaksesi hienovaraisen tyylin.

 

 

Väriyhdistelmät, jotka ovat rohkeita ja rauhoittavia

Kultakoristeiden käyttö voi vaikuttaa haastavalta, onneksi tämä tyylikäs trendi kuitenkin opettaa meille, kuinka voimme välttää mauttoman sisustuksen. Kultaa pitää hillitä harkitulla värivalikoimalla ja olemme täällä antaaksemme sinulle muutamia vaihtoehtoja.

Turvallisin tapa on käyttää mustaa ja valkoista kultakoristeiden kanssa. Tämä yhdistelmä luo todella sivistyneen tyylin. Voit käyttää myös neutraaleja värejä kullan kanssa. Tämä lisää hieman lämpöä kotiisi. Viimeiseksi voit valita myös todella rohkean värimaailman, yhdistämällä kullan syvän vihreän tai sinisen kanssa, tai pehmeä samppanjan pinkki paletti, joka tekee kannanoton sisustukseesi.

 

 

Kultaa pitää käyttää oikeiden materiaalien kanssa

Kulta pitää aina yhdistää oikeiden materiaalien kanssa. Koska se on todella ylellinen, niin kulta vaati hienovaraisen alusta, joka antaa sen loistaa mutta ei anna sen olla ylivoimainen. Mitä tulee huonekaluihin ja koristeisiin, valitse materiaali, joka sopii tilaan ja saat tasapainoisen tyylin. Kullan lisääminen teräksen ja lasin kanssa luo modernin tunnelman. Voit myös yhdistää kultakoristeet täyden puun kanssa tyylikkään tilan luomiseksi. Todella huikean sisustuksen luomiseksi, yhdistä kultakoristeet marmorin ja sametin kanssa.

 

      

Käytä kultakoristeita muuttaaksesi tavallisen upeaksi

Mustavalkoinen minimalistinen sisustus ansaitsee myös erottua joukosta. Pieni määrä kultaa on täydellinen ratkaisu. Koristetyynyt, verhot tai valaisimet voidaan koristaa kullan väreillä, jotta saat eloisan ja tyylikkään sisustuksen. Korosta määrättyjä tiloja luomalla lämmin ja houkutteleva tunnelma sisustussuunnitteluusi. Pidä myös mielessäsi, että kultakoristeita voidaan käyttää myös kiinnittämään huomiota pienempiin tiloihin tai huoneisiin. Kullan hohto antaa tunnelman, että huone on avoimempi ja tilavampi.