Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Penkit

Hienoja säilytys- & eteisen penkkejä vidaXL:ltä

Ihana penkki käytävällä tai olohuoneessa näyttää hyvältä sekä luo ylimääräistä säilytys- sekä istumatilaa. vidaXL tarjoaa laajan valikoiman penkkejä. Pienistä puisista värikkäisiin ja koristeellisiin, eteiseen sopivista säilytystilaa omaavista penkeistä kodinhoitohuoneen penkkeihin: vidaXL:ltä löytyy varmasti sopiva tuote kaikille!

Käytännöllisiä penkkejä sisustukseen

Penkit ovat ihanteellisia ylimääräisen istumatilan luomiseen. Sijoita ne keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai jopa käytävälle. Aseta niiden päälle muutama söpö tyyny ja voit muuttaa koko tilan tunnelman. Penkit ovat helppo lisä olohuoneeseen ja tulevat erityisesti tarpeeseen kun sinulla on vieraita kylässä. Säilytys- ja eteisen penkit tarjoavat myös mahtavia säilytysratkaisuja. Avaa kansi tai suloiset korilaatikot ja säilytä siellä lelut, ylimääräiset tyynyt tai vaikkapa vuodevaatteet.


Sopivan säilytys- & eteisen penkin valinta

Haluaisimme antaa sinulle muutamia käytännöllisiä vinkkejä penkin valintaan. Mieti ensin, mihin käyttötarkoitukseen tarvitset sitä? Haluatko ylimääräistä istuma- tai säilytystilaa tai ehkäpä molempia? Mieti sitten, mitkä värit tai tyyli sopisi hyvin sisustukseesi. Esimerkiksi kangasverhoiltu penkki näyttäisi upealta hillityssä sisustustyylissä. Jos sinulla on jo värikkäitä huonekaluja, sopisi sisustukseen ehkä paremmin valkoinen tai puinen penkki. Viimeinen vinkki on pitää tarkasti mielessä tuotteen mitat sekä päättää jo etukäteen, mihin haluat penkin sijoittaa.

vidaXL:ltä löytyy runsaasti valinnanvaraa

Etsitkö ehkä vain yhtä kivaa penkkiä vai haluatko täydentää tai päivittää olohuoneesi tyylin, voit löytää kaiken mahdollisen vidaXL:n verkkokaupasta. Kaikilla tuotteillamme on lisäksi erittäin kilpailukykyiset hinnat, joten voit uudistaa sisustuksesi täysin ilman liiallista tuhlaamista!

Näe enemmän