Mukavat Rottinki Puutarhakalusteet

Lomatunnelma koko päivän, joka päivä, omassa puutarhassasi

 

Rottinki puutarhakalusteet saavat meidät tuntemaan hieman nostalgiaa. Niissä on 60-luvun retrotunnelma, mutta tämä trendi tuntuu entistä tuoreemmalta. Osa luonnollisten materiaalien trendiä, rottinki puutarhakalusteet tekevät enemmän kuin koristavat puutarhaasi. Rottinki puutarhakalustetrendi tuo sen vastustamattoman saaritunnelman omalle takapihallesi.

Tämä trendi on muodissa ja täällä jäädäkseen. Täydellinen suunnittelemaan rentouttava puutarhapaikka, rottinki on houkutteleva, lämmin ja trendikäs. Se saa meidät ajattelemaan pysyvää lomaa – kuka ei haluaisi sitä?

 

 

Syitä miksi rakastat rottinki puutarhakalusteitasi

Rottinki on aina ollut upea vaihtoehto puutarhakalusteille. Sohvasarjoista ruokaryhmiin, rottinki puutarhakalusteet parantavat ulkotilasi sisustusta. Luonnollinen tai synteettinen, rottinki on yksi kestävimmistä materiaaleista.

Polyrottinki on paljon tukevampi kuin luonnollinen rottinki, vaikka se näyttääkin samalta. Se kestää karuja sääoloja, altistusta UV-säteille ja se ei ruostu. Rottinki kestää myös kulutusta, se on helppo korjata ja puhdistaa.

 


-10% Suosittua nyt
€214.99

Sisältää ALV

-10% Suosittua nyt
€99.99

Sisältää ALV

-10% Suosittua nyt
€271.99

Sisältää ALV

-10% Suosittua nyt
+ 1 vaihtoehdot
€192.99

Sisältää ALV

Osta tuotteita keyboard_arrow_right


Rottinki puutarhakalusteet sopivat kaiken kanssa

Rottinki puutarhakalusteet ovat todella suosittuja, koska se on sisustuskameleontti! Paikalla useassa ulkotilassa, rottinki puutarhakalusteet ovat kaikkein monipuolisimpia. Pidätkö rentouttavasta boheemisesta sisustuksesta? Valitse rottinki puutarhakalusteet sen keskikohdaksi. Pidätkö edelleen 60-luvun retrotyylistä? Rottinki kalusteet ajattomalla suunnittelulla ovat upea vaihtoehto.

Täydellisen sisä- ja ulkosisustukseen, rottinki kalusteet auttavat luomaan lämpimän ja houkuttelevan tyylin. Rottinkipunos lisää tekstuuria, joka nurkkaan ja kaunistaa nykyistä suunnittelua. Useat värit ja rottinkipunokset tekevät siitä sopivan useaan tyyliin.

 

 

Suunnittele saaristotyyli rottinki puutarhakalusteilla

Rottinki puutarhakalusteet ovat lämpimien tropiikin ilmastojen tuote. Rottinkikalusteet ja -koristeet tarjoavat sinulle vapauden suunnitella lomatyylisen ulkotilan. Rannikkosisustukseen kannattaa valita rottinkikalusteet vaaleanruskeina tai välimerenvalkoisina.

Täydennä tyyli tarvikkeilla, jotka muistuttavat sinua saarielämästä. Valitse viltit ja tyynyt valkoisen ja sinisen tai trooppisten kuvioiden yhdistelmänä. Koristele kynttilöillä ja valaisimilla, kuten rottinkilyhdyillä. Lisää koristeelliset rottinkikorit, bambujakkarat ja puuvillatyynyt.

 

Kuinka koristella rottinki puutarhakalusteet

  • Yhdistä rottinki puutarhakalusteet koristeiden kanssa, jotka on valmistettu puusta, lasista ja luonnollisista kankaista rennon tyylin takaamiseksi.
  • Lisää kasveja korostaaksesi rentouttavan loman tunnelmaa ja trooppista tyyliä rottinki puutarhakalusteilla.
  • Leiki värien eri sävyillä. Maanläheisistä väreistä syvän siniseen ja eloisaan vihreään, rottinki puutarhakalusteet näyttävät upeilta paikoissa, jotka imitoivat saaristotyyliä.
  • Minimalistisessa sisustuksessa kannattaa valita valkoiset tai mustat rottinki puutarhakalusteet. Lisää koristeita tai muita kalusteita, jotka on valmistettu puusta pehmeämmissä sävyissä houkuttelevan tyylin saamiseksi.

 

 

Rottinki puutarhakalusteet, joista nautit vuosien ajan

Rottinki puutarhakalusteemme on valmistettu punotusta PE-rottingista, joka todella kestävää ja helppo puhdistaa. Koska se on myös tahrankestävä, niin sinun pitää pestä se vain matalapaineletkulla. Pölytä se säännöllisesti tai pyyhi kostealla liinalla, jotta se pysyy uuden veroisena.

Vaikka rottinki on säänkestävä, niin suosittelemme sen varastoimista talven ajaksi. Toinen vaihtoehto on sijoittaa kalustesuojiin, jotka suojelevat niitä elementeiltä. Tällä tavalla voit nauttia kauniista rottinki puutarhakalusteista pitkään.

 

Löydä lisää inspiraatiota