Puutarhakategoriat


Kuvittele tämä: voit astua ulos puutarhaasi, tuntea raikkaan ilman, nähdä kasvien ja kukkien kasvavan. Kuulostaa ihanalta, eikö vain? Anna puutarhakalusteinspiraatiomme opastaa sinua luomaan tämä maaginen tila. Etkö ole varma, millaiset huonekalut ovat parhaita ulkorentoutumiseen? Se on okei, meillä on mahtavia puutarhakalusteideoita. Jos aiot tehdä hieman puutarhanhoitoa, tutustu kaikkiin puutarhanhoitotuotteisiimme. Puutarhan pakkohankinnoista, kuten työkalut ja rakenteet aina kauniisiin puutarhakalusteisiin tai tarvikkeisiin, ulkokeitaasi on vain askeleen päässä.Puutarhavalikoimat


Valmistaudu uppoutumaan puutarhainspiraatioon ulkoilmavalikoimallamme. Esittelemme puutarhanhoidon pakkohankinnat kuten työkalut ja kukkalaatikot, joiden avulla pidät vehreyden kukoistavana. Lisää hieman tunnelmaa puutarhasuihkulähteillä ja koristeilla tai luo minikeidas lammen kanssa. Jos sinulla on uima-allas, muista tarkistaa allastarvikkeet helpon huollon takaamiseksi. Meillä on myös ihania puutarhakoristeita sekä lintu- tai mehiläistaloja satumaiseen ulkotilaasi. Onko puutarhatilasi myös alue lapsille? Pidä heidät onnellisina ulkoleluolla ja leikkikentillä. Tee puutarhasta monipuolinen tila ja nauti upeasta ulkoilmasta!

Puutarhanhoitotarvikkeet


Puutarharuukut ja istutuskoneet

-10% Suosittua nyt
€130.99

Sisältää ALV


Lammia & suihkulähteitä

Suosittua nyt
€59.99

Sisältää ALV

+ 14 vaihtoehdot
€69.99

Sisältää ALV

€ 116.65 /m²


Uimatarvikkeet ja uima-altaan huolto

€52.99

Sisältää ALV


Lasten ulkoilua


Kompostit ja sadetynnyrit

€110.99

Sisältää ALV

€61.99

Sisältää ALV


Ulkona koristelu

Tarjous
€121.99

Sisältää ALV


Biologinen monimuotoisuus

-10%
€59.99

Sisältää ALV


Puutarhan sisustusvinkkejä ja ideoita


Meillä on kaikki tarvitsemasi, jotta voit muuttaa ulkotilasi kauniiksi, kukkivaksi keitaaksi. Etsitkö puutarhakalusteinspiraatiota? Täydellisen terassisarjan valinnasta aina oikeiden ulkokalustemateriaalien valintaan, osto-oppaamme auttavat sinua luomaan mukavan tilan. Tutustu myös kunkin kauden puutarhanhoitovinkkeihimme. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen, meillä on neuvoja kaikkeen, istutuksesta aina karsimiseen. Ja jos etsit puutarhan koristeluideoita, meillä on niitäkin runsaasti. Tule mukaan ja aloita puutarhanhoito!

Kuinka valita oikea materiaali puutarhakalusteisiin

Mitkä ovat tärkeimmät huomioon otettavat tekijät ulkokalusteita ostettaessa?

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Valmista puutarhasi talveen

Jokaisen uuden kauden alussa puutarha käy läpi tärkeitä muutoksia ja prosesseja.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Aloittelijan opas puutarhanhoitoon

Sanotaan, että puutarhanhoito on halvempaa kuin terapia useista hyvistä syistä.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Kevään puutarhanhoitovinkkejä ja sisustusideoita

Talven kylmyyden tuoksu voi edelleen olla ilmassa, mutta voimme hissukseen alkaa kurkistamaan puutarhoihimme.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Huipputarvikkeita puutarhaan

Ajan viettäminen ulkona kesällä on paras tapa nauttia tästä upeasta vuodenajasta.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jakaa omia vidaXL-inspiroituja malleja. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löydä kaikki