Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat
Lelut & pelit  (1312)
Lelut  (980)
Palapelit  (12)
Pelit  (129)

Lelut & pelit

Osta lelut helposti verkossa

Kun etsit viimehetken lahjaa ja sinulla ei ole aikaa mennä kaupungille, niin voit löytää kaikki lelut ja pelit vidaXL.fi kaupasta. Meillä on suuri valikoima leluja nuoremmille ja vanhemmille lapsille, omalta merkiltämme sekä muilta merkeiltä. On myös hyvä tietää, että meidän tuotteissa on ilmainen toimitus sekä palautus.

Lelut ja pelit sisä- ja ulkokäyttöön

Välttääksesi tilanteen missä lapsesi istuu sohvalla TV:n edessä, tai leikkii tabletilla, voit tarjota hieman muuta viihdettä. Katso meidän lelut ja pelit kategoriaa ja inspiroidu! Ulkona leikkiminen on vielä hauskempaa meidän keinuilla, hiekkalaatikoilla tai leikkimökeillä. Voit tehdä vanhemmat lapset onnelliseksi suurella trampoliinilla, jossa he voivat nauttia koko päivän ajan. Muista varmistaa kaikki turvatoimet verkolla trampoliinin ympärillä. Kun sää ei salli ulkoleikkejä, niin meidän rakennuslelut ovat todella hauskoja. Pienemmät lapset voivat nauttia suurista nallekarhuista, nukeista tai musiikkileluista. Osta lelut helposti netistä vidaXL kaupasta!

Tee ostoksia sohvalla istuen

Nautitko ostosten tekemisestä, kun istut sohvalla?  Sitten vidaXL on täydellinen online kauppa sinulle. Lelujen ja pelien lisäksi löydät kaupastamme useita eri tuotteita. Ajattele kaikkea kotiin ja puutarhaan, eläin- ja urheilutarvikkeet. Tee tilauksesi helposti ja me toimitamme lelut kotiisi niin pian kuin mahdollista.

Näe enemmän