Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat
Huonekalut  (286)
Hyllyt  (286)
Seinähyllyt  (286)

Seinähyllyt

Pidä pikkutavarasi järjestyksessä seinähyllyillä

Jos sinulla on paljon tavaroita ja et tiedä mihin laittaisit ne, seinähyllyt ovat upea ratkaisu. Nämä hyllyt tuleva jokaisessa muodossa ja koossa, ja ne voidaan asentaa sohvan taakse tai tyhjälle seinälle. Asettelemalla tavarat yhteen, luot yhdenmukaisuuden sisustukseesi. vidaXL kaupassa me tarjoamme upean valikoiman hyllyratkaisuja, joissa voit iloisesti esitellä kaikkein tärkeimmät tavarasi.

Kauniit seinäkiinnitettävät hyllyt, joissa on riittävästi säilytystilaa

Seinähyllyjä on nykyään saatavilla useassa eri koossa ja muodossa. Voit valita kapean hyllyn kehyksille ja kynttilöille, tai leveän CD- ja DVD-levyille. Miksi et valitse yhtä vidaXL valikoiman kuutiohyllyä asennettavaksi luomaan huoneeseen kunnollisen keskipisteen? Voit asettaa kuutiot riviin tai pinota ne luomalla tilan, jossa esittelet suosikkitavarasi!

Valitse oikeat mitat

Jos haluat asentaa kelluvan hyllyn, on tärkeää päättää ensin sen sijainti. Mieti myös hyllyn syvyyttä. Jos syvä hylly asennettaan väärälle korkeudelle, niin ihmiset voivat törmätä siihen.

Eri materiaalit

Useimmat seinäkiinnitettävät hyllyt ovat puisia, mutta myös lasihyllyt voivat näyttää upeilta. Jos haluat todella korostaa hyllyä, valitse kelluva hylly. Ne asennetaan ilman näkyviä kiinnikkeitä, upean ja sulavan ulkonäön saavuttamiseksi.  

Näe enemmän