Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kampauspöydät

Meikkipöytä on välttämätön aamulla valmistautumiseen

Onko kylpyhuoneen peilin edessä valmistautuminen hankalaa, joka ikinen aamu? Jos näin on, niin meillä on loistava ratkaisu sinulle! vidaXL meikkipöydällä sinun ei tarvitse kärsiä tilan puutteesta tai huurtuneesta peilistä. Voit säilyttää kaikki kauneudenhoitotarvikkeesi yhdessä paikassa ja aamurutiinisi nopeutuu heti! 

Erilaisia peilipöytiä

vidaXL kaupasta löydät suuren valikoiman meikkipöytiä, joissa on peili, laatikot sekä jakkara! Nämä upeat huonekalut antavat tilan koruillesi ja kauneudenhoitotarvikkeille, todella järjestelmällisellä tavalla! Peilipöytä yhteensopivalla jakkaralla on myös upea ja koristeellinen lisä makuuhuoneeseen. Koska me olemme pitäneen värivalikoiman neutraalina näille tuotteille, niin ne sopivat taatusti muuhun sisustukseesi. Tämän lisäksi, niitä löytää perinteisenä sekä modernina versiona, kaikki vidaXL kaupasta!

Kaikki tavarasi käden ulottuvilla

Meikkipöytä on ihanteellinen, jos vietät paljon aikaa peilin edessä ja haluat järjestää kauneudenhoitotarvikkeesi sekä korusi. Näissä pöydissä on useita laatikoita, tämä antaa sinun järjestää ja eritellä tavarasi. Niissä on myös ylimääräistä kaappitilaa, pöytälevyssä on reilusti tilaa kaikille tavaroille, jotka haluat kavereidesi todella näkevän!

Näe enemmän