Kuumimmat trendit: Sametti

Modernia eleganssia samettityylillä ja tunnelmalla

 

Sametti on ollut maisemassa vuosisatojen ajan. Joten ei ole yllätys, että se on yhä yksi suosituimmista sisustustrendeistä. Materiaalina sametti on kehittynyt tumma Viktoriaanisen ajan estetiikasta moderniin estetiikkaan, jonka tunnemme tänään.

Paras asia sametin kanssa sisustamisessa, että se sopii kaikkialle. Se sopii jokaiseen huoneeseen, suunnitteluun, tyyliin tai kaikenlaisiin kalusteisiin. Se antaa sinun luoda rohkeita suunnitteluita kannanottoesineillä, voit myös valita hienovaraisemman tyylin samettikoristeilla. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, sametti rohkaisee sinua leikkimään kontrastien kanssa, jotta voit luoda ainutlaatuisen visuaalisen tyylin.

 

 

Kannanottoesineet

Sametti on jo itsessään kannanotto. Kun sitä käytetään sisustuksen keskipisteenä, niin sametti luo täysin omanlaisen tyylinsä. Sisustettavasta huoneesta riippuen, valitset samettikaluste, joka vie kaikkien huomion. Kun lisäät samettisohvan olohuoneeseesi, niin se saa taatusti huoneen loistamaan. Voit valita Chesterfield samettisohvan kirkkaiden värien ja minimalisten tyylin välillä, jos valitset metallijalkaisen sohvan modernimmalla tyylillä.

Samettisängyn avulla voit lisätä hienostuneisuutta makuuhuoneeseen. Jos haluat elegantin makuuhuoneen, niin valitse yksityiskohtainen suunnittelu tai avaa tilasi yksinkertaisilla linjoilla ja neutraaleilla väreillä. Suosittelemme myös lisäämään korkealla selkänojalla varustetun samettituolin kodikkaan nurkan luomiseksi, jossa voit rentoutua. Samettisilla ruokatuoleilla voit lisätä tyyliä ruokasaliisi. Tässä valitset tyylin, kun valitset modernin suunnittelun plyysisametti tekstiileillä tai Viktoriaanisen päällysteen tummalla sametilla.

 

 

Ylelliset Koristeet

Jos suuret samettikalusteet ovat liian räikeitä sinun makuusi, niin sitten voit vaihtoehtoisesti kaunistaa tilaasi koristeilla. Täydellisiä samettikoristeita ovat niitä, jotka sopivat sinun makuusi, kun luot romanttisen tunnelman kotiisi. Voit koristaa makuuhuonettasi samettiyöpöydillä tai sängynpäädyn penkillä.
Samettirahit ja ottomaanit ovat todella tyylikkäitä ja mukavia, täydellisiä jokaiseen olohuoneeseen, nykyisestä tyylistä riippumatta. Toinen katseita vangitseva yksityiskohta on sametti sohvapöydän koristeena – tämä on aika ainutlaatuinen tapa luoda tyylikästä tunnelmaa olohuoneeseesi. Jos et välttämättä halua koristella sametilla, niin suosittelemme ikkunoiden koristamista tällä tavalla. Samettiverhot tuovat huoneeseen syvyyttä, kun taas pienemmät yksityiskohdat, kuten tyynyt tai lampunvarjostimet lisäävät taas rikasta tekstuuria. 

 

      

Dramaattiset värit VS. pehmeät väripaletit

Kun palataan sametin perinteiseen käyttöön, niin näemme rohkeita ja dramaattisia värejä yhdistettynä kirkkaiden nappien tai kontrastiväristen saumojen kanssa. Voit valita jalokiven sävyisen sametin tummanvihreänä, tummansinisenä tai viinipunaisena ja se huomataan taatusti. Moderni sisustustyyli rohkaisee meitä käyttämään samettia hienovaraisemmalla tavalla. Lisätäksesi leikkisää tunnetta kotiisi, valitse pinkki, hento vihreä ja tai valkoinen sametti. Älä arastele vaaleampien värien käyttöä; jos valitset sametin, joka on käsitelty roiskeita vastaan, niin kalusteesi kestävät ikuisesti.