Tervetuloa modernien ja värikkäiden sisustuksien maailmaan! Valmistaudu trendikkääseen ja eloisaan kodin remonttiin!

 

Kolme parasta syytä miksi moderni ja värikäs sisustustrendi on niin suosittu

Moderni ja värikäs sisustussuunnittelutrendi on hitti, koska se tuo niin raikkaan, modernin tyylin. Se yhdistää leikkisät värit, jotka saavat tilasi erottumaan joukosta ja lisää eloisia koristeita luomaan hauskan, jännittävät tunnelman!


@theeastldnstylist

Moderni tyyli

1 / 3

Ajattele sulavalinjaisuutta ja muodikasta! Valitse huonekalut kiinnostavilla linjoilla, erottuvilla kuvioilla ja epätavallisilla muodoilla. Se keskittyy pitämään asia modernina, jopa lemmikkiystävällisenä ja oi niin trendikkäänä!

@marta_projektuje

Leikkisät värit

2 / 3

Värit voivat muuntaa minkä tahansa tilan ja sisustustrendimme juhlii juuri tätä! Lisää energiaa ja persoonallisuutta kotiisi eloisalla paletilla katseita vangitsevia koristeita ja rohkeita kuvioita.

@styletyhome

Eloisat koristeet

3 / 3

Lisää hieman edullista eleganssia elintilaasi uskomattomilla koristeilla! Eloisasta seinätaiteesta hauskoihin, kuvioituihin koristetyynyihin, tuo sisätilaasi hieman luonnetta ja charmia.

 

Pakkohankinnat modernin ja leikkisän sisustuksesi viimeistelyyn

Suunnitellaksesi unelmiesi modernin ja värikkään sisustuksen, etsi tarvitsemasi pakkohankinnat.


-10%
€158.99

Sisältää ALV


 

Viisi parasta modernia ja värikästä sisustussuunnittelu vihjettä

Tässä viisi hauskaa tyylivihjettä, joiden avulla rokkaat modernin ja värikkään sisustussuunnittelutrendin:

  1. Leikkisät matot: valitse eloisat ja leikkisät matot korostamaan tilaasi. Valitse rohkeasti kuvioitu tai ripaus kirkasta väriä todelliseen kannanottoon.
  2. Koristeseinä: maalaa yksi seinä kirkkaalla värillä tai lisää eloisa tapetti luodaksesi huomiota herättävä koristeseinä. Se on helppo tapa lisätä draamaa ja persoonallisuutta huoneeseesi.
  3. Tekstuurien sekoittaminen: leiki erilaisilla tekstuureilla, kuten sametti, keinoturkis tai ompeleet. Erilaisten tekstuurien yhdistäminen lisää syvyyttä tilaasi, joten siitä tulee vieläkin houkuttelevampi.
  4. Värikkäät verhot: koristele ikkunasi eloisilla verhoilla. Ne lisäävät hieman väriä, mutta samalla ne pehmentävät huoneen yleistyyliä.
  5. Pidä hauskaa peileillä: ripusta erikoinen peili värikkäällä rungolla lisätäksesi tyyliä ja toimivuutta. Peili luo illuusion tilasta ja heijastaa huoneen eloisaa energiaa.

 

Inspiroidu asiakkaidemme moderneista ja värikkäistä sisustussuunnitteluideoista

Haluatko nähdä oikeaa taikaa? Katso upeiden asiakkaidemme tyylikkäitä ja värikkäitä sisustuksia, jotta voit oppia luomaan omasi.

 

Löydä lisää inspiraatiota