Boheeminen sisustustyyli

Värikäs ja sähköinen sisustus henkilökohtaisella tunnelmalla

 

Boheeminen sisustus saa sinut tuntemaan, että olet lomalla omassa kodissasi. Tämä sisustustyyli on täynnä kirkkaita värejä, luonnollisia materiaaleja, tekstuureja ja rohkeita kuvioita. Se on myös ihanteellinen tyyli lisätä sisustukseesi esineitä joita matkoillasi olet kerännyt. Jos haluat antaa luovuutesi juosta vapaana: boheeminen on sisustustyyli sinulle!

 

Boheeminen sisustustyyli

 

Kirkkaat värit ja rohkeat kuviot

Värien ja kuvioiden käyttö on todella tärkeää boheemisessa sisustuksessa. Boheeminen on sähköinen tyyli, jossa kaikki on sallittua. Älä pelkää odottamattomia yhdistelmiä! Maan värit yhdistetään usein jalokivien sävyillä ja kirkkailla metalleilla korostusväreinä. Tapetit rohkeilla kuvioilla, matot, koristetyynyt ja peitot päästävät persoonallisuutesi valloilleen. Jos todella haluat sisustuksesi huokuvan boheemista tyyliä, lisää tapettia olo- tai makuuhuoneeseesi.

 


 

 

 

Boheemiset huonekalut ja tarvikkeet

Ei löydy kahta boheemista sisustusta, jotka näyttävät täysin samalta. Tämä on täydellinen tyyli, jos haluat luoda jotain ainutlaatuista. Boheemiset huonekalut on valmistettu luonnollisista materiaaleista, kuten rottinki, bambu, paju, juutti, sisal ja kierrätetty puu. Tämä tyyli antaa sinun kokea matkustamasi paikat yhä uudelleen, kun esittelet nämä tarvikkeet kauniissa kaapissa tai sivupöydällä.

 

 

Boheeminen sisustustyyli

 

 

 

 

Katso kaikki vuoden 2022 tyylit