Kuumimmat Trendit: Ihana Paju ja Rottinki

Luonnollisten materiaalien arvostus kirkastaa kaikkia paikkoja

 

Merkittävät trendit tekevät vaikutuksen yksinkertaisuudellaan, luoden helppouden tunteen. Koska visuaalinen vaikutus on niin voimakas, paju- ja rottinkitrendi kutsuu luonnollisen tunteen koteihimme.

Se on orgaaninen, tyylikäs ja sopii jokaiseen huoneeseen, jokaiseen tyyliin, sisälle ja ulos. Pienistä koristeista, jotka tuovat elämää huoneeseen, aina upeisiin huonekaluihin, jotka ansaitsevat valokeilan itseensä, rottinki on kaunis katsottava jokaisessa muodossa.

 

 

Värien ohjeet – pehmeä ja rauhoittava

Rottinki lisää hieman hienostuneisuutta kotiisi, pehmeällä ja ihanalla tavalla. Värivalikoimansa ansiosta, paju luo raikkaan, lämpimän ja avoimen tunnelman, laitat sen mihin tahansa. Rottingin riisutut sävyt (luonnollinen tai keinotekoinen) luovat syvyyttä yksinkertaisuuden kautta, kun sen parina on raikas valkoinen, harmaan eri sävyt ja pehmeän kerman värit. Muista korostaa sitä joillain viherkasveilla, jotta saat luonnollisen tunteen, joka houkuttelee sinut hidastamaan ja rentoutumaan.

 

 

Sovita ja sekoita pintarakenteita

Paju- ja rottinkitrendi erottuu monipuolisuudellaan, keveydellään ja upealla kestävyydellään. Paju on punontatyyli, kun rottinki itsessään on luonnollinen materiaali. Nykyään synteettinen rottinki on todella yleisessä käytössä, koska se on todella ympäristöystävällinen. Muiden luonnollisten materiaalien rinnalla, kuten juutti tai bambu, paju voi loistaa ja tuoda hakemaasi kodikkuutta.

 

      

Upea ulko- ja sisätiloihin

Paju- ja rottinkikalusteet ovat oikea valinta myös ulkotilan suunnitteluun. Se luo harmonisen tilan, joka tasapainottaa ulkotilan elävyyden sisätilan kodikkuuden. Valitse rottinki ulkoruokailuun tai rentoutumiseen. Valitse muutamia tyynyjä tai tyylikkäitä koristetyynyjä mukavuuden ja värin lisäämiseksi.