Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kellot

Ole aina ajoissa käytännöllisten ja kauniiden kellojemme avulla

Oletko ainainen myöhästelijä? Aseta muutamia kelloja kotiisi varmistaaksesi, ettet ole enää koskaan myöhässä. Nykyään on saatavilla kaikenlaisia ja värisiä kelloja. Kello on paljon muutakin kuin ajan näyttäjä! Ne voivat toimia myös koriste-esineenä ja löydätkin vidaXL:ltä mahtavan valikoiman erityylisiä seinäkelloja.

Sopiva kello joka huoneeseen

Jos sinulla on suuri olohuone tai keittiö, somisteiden yhteneväisyys antaa raikkaan ja puhtaan tunnelman. Muutamat suuremmat esineet vievät usein huomion tilassa. Voit esimerkiksi yhdistää suuren ruukun värikkään taulun tai erittäin suuren seinäkellon pariksi. Sijoita se paikkaan, jossa se näkyy mahdollisimman monesta eri kulmasta, joten voit aina nähdä ajan. Jos olet valinnut ainutlaatuisen ja rohkeanvärisen kellon, voi sitä korostaa entisestään maalamalla seinän, jolle kellon asetat.

Useita eri malleja

Nykyään erilaisia kellomalleja on yhtä paljon kuin on sekunteja tunnissa. Jos etsit jotain erityistä, voit valita kellon, jonka taulussa on kuva. Jos taas etsit jotain tyylikästä ja modernia, saattaa minimalistisesti muotoiltu kello ilman kellotaulua olla sopiva juuri sinulle. vidaXL:ltä löytyy loistavia vaihtoehtoja myös klassisempia malleja suosiville kuten antiikkisennäköinen kello kahdella kellotaululla, joka näyttää olevan peräisin vanhalta rautatieasemalta.

Näe enemmän