Skandinaavinen sisustustyyli

Vaalea, luonnollinen ja ajaton

 

Skandinaavisen sisustuksen pitäisi olla yksinkertainen, toimiva ja ennen kaikkea vaalea. Vaikka minimalismi on Skandinaavisen tyylin tärkeä ominaisuus – se ei ole koskaan tylsä vaan lämmin ja houkutteleva. Tässä sisustustyylissä on vahva side luontoon, jonka näet materiaalien ja tekstuurien sekoituksessa. Se on tyyli, jossa tunnet olosi kotoiseksi heti, kun tulet huoneeseen.

 

Katso kaikki Skandinaaviset tuotteet

 

Mukava Skandinaavinen sisustus

Löytyy muutamia vihjeitä ja kikkoja, jotka sinun kannattaa pitää mielessä, kun luot tyypillisen ja mukavan Skandinaavisen tunnelman. Ensimmäiseksi sinun pitää muistaa, että kaiken ei tarvitse olla valkoista. Aloita valkoisella taustalla ja lisää luonnollisia värejä, kuten musta, harmaa ja pastellit, lisää myös paljon kasveja värien korostamiseen. Lämmin kodikkuus luodaan useilla puukalusteilla sekä lattioilla ja lisäämällä erilaisia tekstuureja matoissa, peitoissa, tyynyissä ja huonekalujen päällysteissä, jotka sopivat värimaailmaasi.

 

 

 

 

 

Anna valon tulla

Skandinaavinen sisustus tunnetaan vaaleana ja kirkkaana. Koska se tulee Skandinaviasta, jossa talvet voivat olla pitkiä ja pimeitä, joten luonnollisen valon sisään päästäminen on avainasemassa. Jos sinulla ei ole suuria ikkunoita, aseta valopisteesi strategisesti saadaksesi siitä kaiken irti ja anna peilien heijastaa valoa.

 

 

Katso kaikki Skandinaaviset tuotteet

  

 

 

Katso kaikki vuoden 2022 tyylit