@ma_maisonscandinave

Skandinaavinen sisustussuunnittelutyyli


Yksinkertaisuus ja minimalismi, Skandinaavisen sisustuksen ydin


@ma_ptite_pause_deco

Koe Skandinaavisen tyylin kauneus, jossa yksinkertaisuus sekoittuu luonnon kosketukseen. Pohjoismaiden inspiroiman Skandinaavinen sisustustyylin määrittelee minimalismi, toimivuus ja puhdas tyyli. Todella tarkat linjat, rauhoittavan neutraalit värit ja reilusti luonnonvaloa. Tämä on suunnittelutyyli, joka tuo luonnon sisään älykkäillä tavoilla ja luo lämpimän, houkuttelevan tilan.

Skandinaavissa tyylissä sinua ympäröivät luonnolliset materiaalit, kuten puu ja kankaat. Valmistaudu rentoutumaan tilassa, joka on vaivattoman tyylikäs, käytännöllinen ja ajattoman elegantti. Tervetuloa Skandinaavisen tyylin maailmaan!

 

Mitkä ovat Skandinaavisen tyylin pääelementit?

Avaa tämän tyylin kauneus Skandinaavisen suunnittelun periaitteilla, jotka tekevät siitä todella erityisen. Kuvittele väripaletti rauhoittavan neutraaleilla ja viileän valkoisilla väreillä, kuten kaunis Pohjoismainen maisema. Etsi vaalean värisiä puita, plyysi tekstiilejä, jotka tuovat tilaasi lämpöä ja tekstuuria. Puhtailla linjoilla ja järjestetyillä tiloilla, Skandinaavinen sisustut luo täydellisen tasapainon minimalismin ja mukavuuden välille. Valitse sulavalinjaiset huonekalut ja koristeet, jotta voit kokea Skandinaavisen tyylin yksinkertaisuuden.


Kuinka käytät Skandinaavisen tyylin väripalettia

1 / 3

Skandinaavisen väripaletin inspiraationa toimii Pohjoismaisen luonnon kauneus, joka keskittyy kirkkaisiin, vaaleisiin ja ilmaviin väreihin, kuten:

 • Pehmeät Valkoiset
 • Viileät Harmaat
 • Vaaleansiniset
 • Hellät Pinkit
 • Vaaleat Salvian Vihreät
 • Luonnolliset Puun Sävyt

Skandinaaviset materiaalit valittavaksesi

2 / 3

Skandinaavinen sisustussuunnittu perustuu kiinnostaviin materiaaleihin, jotka lisäävät tiloihin lämpöä ja tekstuuria. Tavallisia Skandinaavisia materiaaleja ovat:

 1. Vaalean väriset puut: vaaleat puut, kuten mänty, tammi ja saarni ovat suosittuja vaihtoehtoja kalusteille sekä lattioille, ne tarjoavat luonnollisen ja orgaanisen tunteen.
 2. Villa: pehmeät villa tekstiilit, kuten peitot, matot ja verhoilut tuovat lämpöä ja mukavuutta Skandinaavisiin sisustuksiin.
 3. Luonnolliset kuidut: puuvillasta, pellavasta ja juutista valmistetut kankaat lisäävät yksinkertaisuuden tunnetta.
 4. Lasi: puhdaslinjaiset lasit, valaisimet ja tarvikkeet takaavat ilmavan tunnelman.

Opi luomaan Skandinaavisen tyylinen sisustus

3 / 3

Kun katsotaan Skandinaavisen tyylistä sisustusta, vähemmän on enemmän. Tyyli tapaa toimivuuden leikkisällä tavalla, joten mieti puhtaita linjoja ja neutraaleja värejä. Pohjoismaisen talven tavoin se on täynnä luonnollista väriä.

Valitse pehmeät tekstiilit ja koristeet, jotka tuovat hieman luontoa sisälle. Skandinaavisen sisustuksen periaatteiden avulla voit luoda houkuttelevan tyylin, joka on vaivattoman tyylikäs ja täynnä iloista yksinkertaisuutta.

Suunnittele Skandinaavisen tyylinen sisustus kolmen yksinkertaisen vaiheen avulla

Seuraa näitä kolmea helppoa vaihetta, jotta voit lisätä tärkeimmät Skandinaavisen sisustussuunnittelun piirteet tilaasi:


 • Vaihe 1: Pidä se minimalistisena

  Valitse puhtaat linjat, siistit tilat sekä neutraali väripaletti tilan tunteen saavuttamiseksi. Esimerkiksi TV-taso, jossa yhdistyvät luonnollinen puurakenne ja valkoiset ovet. Varastoi tavarasi ovien taakse siisteyden takaamiseksi, jätä kuitenkin muutamia tuotteita avoimille hyllyillä värin tuomiseksi.


 • Vaihe 2: Omaksu luonnon elementit

  Käytä vaaleita puita ja mukavia tekstiilejä, kuten kermanvärinen kangassohva puujaloilla olohuoneessasi. Muista lisätä hieman kasveja autenttisen Skandinaavisen tyylin takaamiseksi.


 • Vaihe 3: Tuo valoa Skandinaaviseen sisustussuunnitteluun

  Maksimoi luonnollinen väri luonnollisen sävyisillä verhoilla, strategisesti sijoitetuilla peileillä, jotta ne heijastavat luonnonvaloa ja vaaleilla seinillä, jotta luot ilmavan ja kirkkaan tunnelman.


Tärkeät komponentit Skandinaaviseen sisustussuunnittelutyyliin

Tuo hieman Pohjoismaista rauhaa kotiisi näillä Skandinaavisen sisustussuunnittelun elementeillä – Osta kaikki suosikkisi alta.


Osta tuotteita keyboard_arrow_right


 

Skandinaavisia sisustusideoita asiakkailtamme

Parhaat Skandinaavisen sisustussuunnittelun ideat tulevat #sharemevidaxl asiakkailtamme; katso ne kaikki!


 

Skandinaavinen Tyyli: Huone Huoneelta Sisustusopas

Selvitetään sitten, kuinka voimme lisätä Skandinaavisen tyylin olohuoneeseesi, keittiöösi ja makuuhuoneeseesi. Valmistaudu tuomaan rauhallisuutta ja ilmava kosketus jokaiseen tilaan, kun tutkimme avainelementtejä yhdessä. Muunna kotisi Skandinaavisen sisustuksen vaivattomalla kauneudella.


@decoraitordesign

Skandinaavinen Olohuone

Skandinaavinen olohuone on tila, joka tuntuu kodikkaalta ja houkuttelevalta. Valitse valkoisen, harmaan ja maan eri sävyjä. Vaalean väriset puukalusteet, kuten sulavalinjainen sohvapöytä tai kangassohva, lisäävät väriä ja luonnollista tekstuuria. Varmista siisti tyyli suljetuilla kaapeilla ja sohvamatoilla, jotka tuovat lisää mukavuutta. Tuo sisään luonnolliset elementit, kuten ruukku- tai tekokasvit, tämä antaa huoneelle raikkaan tunnelman.

@ohhh_my_home

Skandinaavinen Keittiö

Skandinaavisessa keittiössä on kyse yksinkertaisuudesta sekä toimivuudesta. Valitse minimalistiset kaapit ja työtasot, jotka on valmistettu vaaleasta puusta. Käytä luonnonvaloa ja lisää avoimia hyllyjä keittiötuotteiden esittelyyn. Skandinaavisen sisustussuunnittelun eleganssin takaamiseksi, valitse minimalistiset riippuvalaisimet. Viimeistele tyylin luonnollisilla koristeilla, kuten ruukkukasvit, tuoreet yrtit sekä tyylikkäät astiat.

@milou_interiorstyling

Skandinaavinen Makuuhuone

Skandinaavisen makuuhuoneen luomiseksi kannattaa kuvitella rentouttava tila. Valitse puurunkoinen sänky, pehmeät vuodevaatteet ja villamatot. Tuo puhdasta tyyliä suljetuilla sivu- ja yöpöydillä. Luonnollisten värien lisäksi kannattaa lisätä pastellivärejä, jotka takaavat levolliset unet ja rentoutumisen. Viimeistele Skandinaavisen tyylin tunnelma himmennetyillä valoilla ja muutamilla viherkasveilla luonnonläheisyyden takaamiseksi.

Löydä kaikki sisustustyylit


Etkö ole varma mikä tyyli sopii juuri sinulle?

Katso kaikkiLisää inspiraatiota


 

Kaupastamme kotiisi – Liity #sharemevidaxl Galleriaan!

Inspiroidu vidaXL kanssa!

Haluatko suunnitella unelmiesi kodin? Laajan tuotevalikoiman lisäksi, tarvitset myös hieman koti- ja puutarhainspiraatiota. Tämän hetken tunnetuimpien sisustuksen tyylien ja kauneimpien trendien oppaaksi loimme tämän uskomattoman hyödyllisen inspiraatioalueen.

Talosi tekeminen kodiksi tarkoittaa, että juhlistat ainutlaatuista persoonallisuutta kaikissa yksityiskohdissa. Kutsumme sinut inspiroitumaan kanssamme ja tutustumaan viimeisimpään sisustustyylien luetteloon. Anna itsesi rakastua Skandinaavisen ja Modernin tyylin minimalistiseen kauneuteen tai lisää hieman rohkeutta Teollisella tyylillä. Tutustu Maalaistalon sisustustyyliin - se on unohtumaton maalaistyylisten koristeidensa kanssa. Entä ihanat Boheemi ja Retro tyylit? Katso ne kaikki!


#sharemevidaXL: meidän tuotteemme, sinun suunnittelusi

Totuus on, että saamme inspiraatiomme oikeista kodeista ja ihmisistä, jotka yhdistävät kalustusratkaisumme ja tyylivinkkimme omiin tiloihinsa. Joten asiakkaamme ovat sankareita, jotka inspiroivat meitä. Arvostamme heitä, koska he jakavat kotinsa sisustuksen kanssamme. Mielestämme se on upea koti- ja puutarhainspiraation lähde.

Tämän tuloksena loimme paikan, jossa kaikki vuoden sisustustyylit ja -trendit kohtaavat, asiakkaidemme ollessa valokeilassa. Inspiroidu asiakkaidemme luomuksista vierailemalla #sharemevidaxl sivulla, se on omistettu täysin juhlistamaan sinua ja luovia ideoitasi. Täältä löydät valtavan valikoiman tuotteitamme, jotka näet aidoissa kodin sisustuksissa. Pystyt näkemään, miten ne voivat sopia myös oman sisustukseesi ja inspiroidut! Haluaisitko saada oman suunnitelmasi esille? Katso ehdot täältä!


Kirjaudu inspiroivien uutiskirjeiden saamiseksi

Tiesitkö parhaan sisustusinspiraation alkavan satunnaisesta sähköpostiviestistä? Esittelyssä: inspiroivat uutiskirjeemme! Aloita rekisteröitymällä ja niin lähetämme sinulle uskomattoman hyödyllisiä uutiskirjeitä. Koti- ja puutarhainspiraatiosta sisustusideoihin, valtavaan kokoelmaan hienoja asioita, joita jokaisessa kodissa pitäisi olla, uutiskirjeissämme on kaikki.

Saat ensimmäisenä tietää uusista jännittävistä trendeistä ja suosittujen suunnittelutyylien päivityksistä. Käytä uutiskirjeitä inspiraation lähteenä kotisi projekteille! Tilaa inspiroivat uutiskirjeemme ja liity vidaXL yhteisöön!