Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Tuolit

Näytetään: 1-48 of 710
  • ...

Tuolit jokaisessa koossa ja muodossa

Jos etsit laadukasta tuolia, vidaXL kauppa pitää istuintarpeistasi huolta. Löydät suuren valikoiman ruokatuoleja, baarijakkaroita, nojatuoleja, keinutuoleja, ja jopa hierontatuoleja. Meidän tavoitteena on pitää valikoimamme niin monipuolisena kuin mahdollista, kun valitsemme erilaisia materiaaleja, värejä ja malleja.

Valitse tuoli, joka antaa sinulle oikean istuma-asennon

Istumamukavuus on yksi tuolin tärkeimmistä ominaisuuksista. Kukaan ei pidä epämukavasta tuolista! Löytyy monta asiaa, jotka pitää ottaa huomioon, kun valitset täydellistä tuolia. Yksi niistä on tuolin korkeus. On tärkeää, että molemmat jalkasi ovat tiukasti maassa, kun istut. Toinen harkittava asia on tuolin pehmustus. Tuolissa pitää olla juuri oikea määrä pehmusteita, jotta sinulla on mukava olla. Tämän kaiken lisäksi, jotkut ihmiset haluavat tuolin, jossa on käsinojat tai korkea selkänoja, mutta tämä on tietenkin mielipidekysymys. Sinun onneksesi … vidaXL kaupassa, meillä on ne kaikki!

Tuoli jokaiseen sisustukseen

vidaXL kaupasta löydät valtavan valikoiman tuoleja. Eleganteista ruokatuoleista aina upeisiin katseet vangitseviin putkituoleihin ja tyylikkäistä baarijakkaroista aina baarin perhostuoleihin tai hierontatuoleihin. Tyylien yhdistäminen on kovinta muotia tällä hetkellä. Tyylien yhdistäminen pitää sisustuksesi kiinnostavana ja ainutlaatuisena. Sama koskee perinteistä olohuoneen huonekalusarjaa. Voit ostaa yhteensopivat nojatuolit, voit myös tehdä kokeita toisella tyylillä ja saat aikaan upean efektin!

Baarijakkarat korkeaan ruokapöytääsi

Jos sinulla on korkea ruokapöytä tai aamiaisbaari, niin tarvitset muutamat upeat ja tyylikkäät baarijakkarat kotiisi! Nämä tuolit ovat usein korkeussäädettäviä, joten kaikki ylettävät pöydälle vaivatta. Pelaa varman päälle ja valitse valkoinen tai musta tuoli, tai innostu hieman väreillä, jotka kiinnittävät huomiosi!

Näe enemmän