Elä hyvin vähemmällä!

Olemme maailmanlaajuinen verkkojälleenmyyjä Alankomaissa, joka myy kaikkea mitä tarvitset kotiisi ja puutarhaasi. Uskomme, että sinun pitäisi pystyä helposti muuttamaan talosi kauniiksi, toimiva kodiksi elämäsi kaikkiin vaiheisiin.

#sharemevidaxl

Keitä me olemme numeroina

0+

paikallista verkkokauppaa

0+

hauskaa työntekijää

0+

oman merkin tuotetta

Missiomme

Jotta arjesta
tulisi edullisempaa.

Lupaamme aina tehdä parhaamme ollaksemme...


Edullisen trendikäs.

Verkkokaupassamme on aina trendikkäitä tuotteita, kestäviä, käytännöllisiä ja käsintehtyjä tuotteita edulliseen hintaan.

Yhden pysähdyksen kauppa: kaikki tilaasi.

Huonekaluista laitteisiin, harrastustuotteista sisustukseen, ja vauvatuotteista juhlatarvikkeisiin; löydät kaiken tarvitsemasi jokaiseen hetkeen elämässäsi.

Nopeampi kuin fyysiset kalustekaupat.

Nauti nopeista lähetyksistä kaikille tuotteille, suurille ja pienille. Vielä enemmän kätevyyttä nopean itsepalvelun kautta Oma tili osiossa.

Aikajanamme

Alkaen kahdesta henkilöstä 3000, ja yhdestä maasta yli 30! Klikkaa tai napauta alla olevia nuolia selvittääksesi lisää...


keyboard_arrow_down Alku!

Kaksi nuorta hollantilaista yrittäjää päätti aloittaa tuotteiden verkkomyynnin eri alustoilla.

keyboard_arrow_downEnsimmäinen verkkokauppa

Liiketoiminta sujui hyvin, joten oli aika aloittaa oma myyntialustamme. Sinä vuonna ensimmäinen verkkokauppamme lanseerattiin Alankomaissa.

keyboard_arrow_downEnsimmäinen jakelukeskus

Useita vuosia myöhemmin Alankomaissa avattiin uusia toimistoja yhdessä ensimmäisen jakelukeskuksemme kanssa.

keyboard_arrow_down Aloittaminen Australiassa

Joskus suurimmat uudet mahdollisuudet ovat maailman toisella puolella! Avasimme verkkokaupan Australiassa.

keyboard_arrow_downUusi tuotemerkki, uusi tuotevalikoima

Ilon tuominen koteihin on ollut suurin inspiraatiomme. Vuonna 2013 aloitimme oman merkin tuotteiden valmistamisen ja vidaXL-brändi julkistettiin. Näin vidaXL luotiin: "vida" joka tarkoittaa "elämää" ja "XL" täysimittaiselle elämiselle.

keyboard_arrow_down Verkkokauppoja 30 maassa

Vuonna 2015 saavutimme suuren virstanpylvään. Olimme muuttuneet kahden hengen yrityksestä globaaliksi verkkokaupaksi 30 maassa. Kaikki kiitos kuuluu asiakkaillemme!

keyboard_arrow_down Aloittaminen Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa myyminen oli luonnollinen edistysaskel seikkailussamme sen jälkeen, kun olemme jo levittäneet palveluitamme todella moniin maihin. Vuonna 2016 avasimme verkkokaupan Yhdysvaltoihin.

keyboard_arrow_downdropshippingXL

Esittelimme dropshippingXL-ohjelman, jotta voimme auttaa muita, jotka haluavat pyörittää omaa liiketoimintaansa. Jäsenet voivat helposti kasvattaa liiketoimintaansa, kun me huolehdimme logistiikasta. Lue lisää täältä!

keyboard_arrow_down Uusi pääkonttori

Perustimme pääkonttorin Venloon (Alankomaat), jossa voimme olla osa todella kiireistä jakelukeskusta.

keyboard_arrow_down Oma tehdas

Tähän vuoteen asti olimme kääntyneet muiden yritysten puoleen tuotannossa, mutta olimme halunneet tehdä tuotteitamme itse jo jonkin aikaa. Lopulta vuonna 2019 aloimme valmistaa omia tuotteitamme omassa tehtaassamme.

keyboard_arrow_down Jalkapallojoukkueen sponsori

Alankomaat on epäilemättä maa, joka rakastaa jalkapalloa. Koska olemme hollantilainen yritys, ajattelimme sen olevan täysin oikein sponsoroida paikallista jalkapallojoukkuetta nimeltä VVV-Venlo.

keyboard_arrow_down Jakelukeskus

Toimintamme tarvitsi päivityksen pysyäkseen kasvun tasalla. Olemme avanneet jakelupisteen Puolaan, jonka kautta suurin osa liikenteestämme kulkee.

keyboard_arrow_downUudet seikkailut!

2022 oli meille todella iso vuosi. Henkilökuntamme kokoontui jälleen toimistossamme ja juhlimme uusien myymälöiden avaamista Japanissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Saudi-Arabian kuningaskunnassa.