Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Pöydät

Erilaisia pöytiä

Pöytiä on kaiken muotoisia sekä kokoisia ja voitkin löytää vidaXL:n verkkokaupasta runsaasti valinnanvaraa. Meiltä löytyy kauniita ruokapöytiä illallishetkiin perheen ja ystävien kanssa sekä sivu- tai sohvapöytiä, jotka luovat uudenlaista upeaa tunnelmaa vaikka olohuoneeseen. vidaXL tarjoaa laajan valikoiman pöytiä netistä tilattavaksi, jotta voit löytää juuri sinulle oikean tuotteen. Katso huonekaluja nettisivuillamme ja löydä useita kauniita korkealaatuisesta puusta valmistettuja sivupöytiä, moderneja sohvapöytiä sekä upeita ruokapöytiä.

Osta verkkokaupasta pöytä, joka sopii sisustukseesi

Jos etsit uutta pöytää, on erittäin tärkeää, että valitset sellaisen, joka sopii hyvin muuhun sisustukseesi. Puu on erittäin suosittu pöydän materiaali tänä päivänä, joten valinnanvaraa löytyy. Puiset pöydät sopivat hienosti sekä nykyaikaiseen että perinteisempään sisustustyyliin. Lasilevyiset pöydät huokuvat modernia tunnelmaa ja ne on myös erittäin helppo puhdistaa. Jos etsit sivupöytää, on meillä useita eri malleja, kuten neliön- tai kuunmuotoisia pöytiä valittavaksi. Kun valitset uutta, ihanaa sohvapöytää, on sinulla mahdollisuus luoda olohuoneeseen uusi katseenvangitsijaelementti. vidaXL:ltä löytyy kaikkea mahdollista!

Muotojen yhdistelyä

Eri pöytien yhdisteleminen on upea tapa luoda ainutlaatuinen sisustustyyli. Valitse esimerkiksi suuri, neliönmuotoinen ruokapöytä ja pyöreä sohvapöytä. Koska ne eivät välttämättä sovi täysin toisiinsa, voi se luoda kivan erilaisen efektin kotiisi. Viimeisimpien trendien mukaan myös useampien pienempien pöytien yhdisteleminen sohvapöydäksi on mahdollista yhden suuremman sijaan. Tämä pitää olohuoneesi sisustuksen kevyenä ja leikkisänä.

Design-pöydät

Jos etsit jotain erityistä sisustukseesi, saattaa design-pöytä olla juuri se mitä etsit. Nämä pöydät tunnetaan ainutlaatuisista muodoistaan, materiaalien yhdistelystä sekä fantastisista väreistä. vidaXL:n valikoimasta voit löytää upeita design-sohvapöytiä useissa eri tyyleissä. Nämä kauniisti viimeistellyt pöydät, ontolla tai kyynelmuotoilulla, luovat häikäisevän tunnelman mihin tahansa huoneeseen.

Näe enemmän