Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat
Huonekalut  (391)
Sohvat  (391)

Sohvat

Mukavat sohvat vidaXL kaupassa

Olohuone ilman sohvaa on kuin hotdog ilman makkaraa …. täysin hyväksymätöntä! Sohvasta tulee huoneen keksipiste ja se sitoo muut huoneet yhteen tilan kanssa. Lisää muutamia kauniita tuoleja ja kaunis uusi matto. Ennen kuin huomaatkaan, olet valmis! Jos etsit mukavaa sohvaa, niin olet oikeassa paikassa. Löydät useita laadukkaita kulmasohvia, upeita vuodesohvia ja uskomattomia 2-istuttavia tai 3-istuttavia sohvia, vidaXL kaupasta.

Oikean sohvan valinta

Uuden sohvan valinta voi usein olla haastavaa. Markkinoilla on niin monta erilaista vaihtoehtoa. Ensimmäiseksi, mieti sohvan muotoa. Voit valita 2-istuttavan tai 3-istuttavan sohvan, kulmasohva on myös kerännyt suosiota nykyisin. Kulmasohvalla sinun ei tarvitse lisätä tuolia tämän upean uuden huonekalun viereen, sillä siinä on monta istumapaikkaa. Sohvia on myös useassa eri materiaalissa. Sinun valintasi on täysin henkilökohtainen. Nahkasohva näyttää todella ylelliseltä, mutta joidenkin mielestä se tuntuu liian kylmältä. Lopuksi, pidä sohvasi mitat mielessä. Valitse olohuoneesta mukava paikka ja mittaa paljonko siellä on tilaa. Me toivomme sinulle onnea, luotamme että teet oikean valinnan!

Oikeiden koristeiden valinta

Nyt kun olet valinnut sohvan, niin on aika aloittaa koristelu. Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta muutama tyyny tai koristepeite tekee sohvastasi kauniimman. Lämmin peite käsinojalla on todella kaunis, mutta myös upea lisä kylmään yöhön. Nauti koristelusta vidaXL kaupassa!

Näe enemmän