Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Sisustus

Näytetään: 1-48 of 4459
  • ...

Laaja valikoima kodin tarvikkeita

Kun kotisi sisustus on valmis, on aika lisätä kotiisi koristeita ja muita sisustuselementtejä. Oikeanlainen sisustus täydentää kotisi ja mahdollistaa oman ainutlaatuisen tyylin luomisen. Kodin sisustustrendit vaihtuvat hyvin nopeasti. vidaXL on aina ajan tasalla uusimpien kehitysideoiden, trendien sekä muodin osalta. Nettisivuiltamme voit löytää upeita seinäkoristeita, tyylikkäitä kynttilöitä, kauniita seinäkelloja, pehmeitä koristetyynyjä ja paljon muuta.

Sisustusvinkkejä olohuoneeseen

Kodin sisustustarvikkeiden avulla voit luoda yhä upeamman ja tyylikkäämmän sisustuksen. Huone, jossa on ainoastaan joitakin huonekaluja, ei ole läheskään yhtä houkutteleva kuin huone, jossa on kynttilöitä ja sohvalla pehmeä viltti. Voit tehdä talostasi kodin pienten lisäysten avulla. Oikeanlaisten koristeiden ja sisustuselementtien valitseminen voi joskus olla haaste, jonka vuoksi haluaisimmekin jakaa muutamia käytännöllisiä neuvoja…

  • Varmista, ettet lisää liikaa asioita, jolloin huoneesta saattaa tulla sotkuisen näköinen.
  • Valitse tuotteita, jotka sopivat sisustukseesi.
  • Voit myös yhdistellä erilaisia sisustustyylejä luodaksesi kotiisi ainutlaatuisen ja erityisen tunnelman.
  • Leiki väreillä, jos muu sisustus on rauhallinen ja neutraali.

Erilaisia sisustustyylejä

Kodin sisustustarvikkeita löytyy kaikenlaisia ja niin on myös erilaisia ideoita olohuoneen suunnitteluun. Voit valita muutamia pieniä koriste-esineitä tai valita seinälle yhden ison peilin tai eläimen pään katseenvangitsijaksi. Haluaisitko ehkä leikkiä väreillä? Kodin sisustustarvikkeet ovat tällöin ihanteellinen ratkaisu! Valitse muutama kuparinen, sininen tai vihreä tuote piristämään huoneen tunnelmaa. Jos et pidä uuden olohuoneesi sisustuksesta, voit helposti tehdä muutamia muutoksia saadaksesi huoneeseen erilaisen ulkonäön sekä tunnelman. vidaXL tarjoaa upean valikoiman sisustustarvikkeita, jotka näyttävät varmasti upealta kodissasi.

Yhdistele eri värejä ja materiaaleja

Materiaalien yhdisteleminen tekee kotisi sisustuksesta mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen. Tässä joitakin sisustusvinkkejä: valitse tumma tekoturkistyyny, kuparikoreja sekä tyylikäs lasinen kynttilänpidike. Toinen trendi on yhdistää erilaisia kankaita toisiinsa. Valitse pehmeä, korkeanukkainen matto ja yhdistä se neulottuun rahityynyyn ja muutamiin sohvatyynyihin. Lopuksi voit valita upean värisiä kynttilöitä. Kun olet saanut tarpeeksesi jostakin väristä tai haluat yksinkertaisesti pientä muutosta, voit vaihtaa kynttilät toisenlaisiin tai toisen värisiin luodaksesi täysin uudenlaisen tunnelman kotiisi.

Näe enemmän