Sisätilat

Haluatko remontoida joitakin huoneita talossa? Olet tullut parhaaseen sisustusideoiden paikkaan vidaXL kaupassa!


Suositut sisätuotteet:
Ulkotilat

Ulkoalueet tarjoavat jatkeen kotiisi, joka on sekä käytännöllinen että kaunis.


Suositut ulkotuotteet:

€154.99

Sisältää ALV

+ 6 vaihtoehdot
€111.99

Sisältää ALV

€ 18.6 /m²
Viimeaikaiset inspiraatio- ja informaatioartikkelit

Joskus sinun täytyy etsiä löytääksesi.Lisää inspiraatiota


 

Kaupastamme kotiisi – Liity #sharemevidaxl Galleriaan!

Inspiroidu vidaXL kaupan kanssa!

Haluatko suunnitella unelmiesi kodin? Laaja tuotevalikoima valittavanasi, tarvitset myös hieman koti-inspiraatiota. Tämän hetken tunnetuimpien tyylien ja kauniimpien trendien oppaaksi loimme tämän uskomattoman hyödyllisen inspiraatioalueen. Ajattele blogiamme esimerkkinä. Jokainen blogikirjoitus tarjoaa arvokasta sisustusinspiraatiota, koristeluvinkkejä ja kalustusratkaisuja.

Lisäksi kehitimme joitain yksityiskohtaisia osto-oppaita pakkohankinta tuotteille, jotka auttavat sinua ostopäätöksen teossa. Ylimääräisen koti- ja puutarhainspiraation saamiseksi sekä kalustamisen helpottamiseksi me tarjoamme sinulle mahdollisuuden suunnitella huone kerrallaan. Tämä auttaa sinua keskittymään vain sisustukseesi ja huonekaluihisi, jotta saat täysin tarpeitasi vastaavan kodin.


#sharemevidaXL: meidän tuotteemme, sinun suunnitelmasi

Totuus on, että saamme inspiraatiomme oikeista kodeista ja ihmisistä, jotka yhdistävät kalustusratkaisumme ja tyylivinkkimme omiin tiloihinsa. Joten asiakkaamme ovat todellisia sankareita, jotka inspiroivat meitä. Arvostamme sitä, että he jakavat kotinsa sisustuksen kanssamme ja pidämme sitä erinomaisena koti ja puutarhainspiraation lähteenä.

Tämän tuloksena loimme paikan, jossa kaikki vuoden 2022 sisustustyylit ja -trendit kohtaavat, asiakkaidemme ollessa valokeilassa. Inspiroidu asiakkaidemme luomuksista vierailemalla #sharemevidaxl sivulla, se on omistettu täysin juhlistamaan sinua ja luovia ideoitasi. Täältä löydät valtavan valikoiman tuotteitamme, jotka näet aidoissa kodin sisustuksissa. Voit nähdä, miten ne voivat sopia sisustukseesi, tämä antaa sinulle laajan käsityksen siitä, miten voit suunnitella ihanteellisen kotisi. Haluaisitko saada oman suunnitelmasi esille? Tutustu ehtoihimme täällä!


Liity inspiroiviin uutiskirjeisiin

Tiesitkö parhaan sisustusinspiraation alkavan satunnaisesta sähköpostiviestistä? Esittelyssä: inspiroivat uutiskirjeemme! Aloita rekisteröitymällä, niin lähetämme sinulle uskomattoman hyödyllisiä uutiskirjeitä. Koti- ja puutarhainspiraatiosta sisustusideoihin, valtavaan kokoelmaan hienoja asioita, joita jokaisessa kodissa pitäisi olla, uutiskirjeissämme on kaikki.

Saat ensimmäisenä tietää uusista blogikirjoituksista, jännittävistä trendeistä ja suosittujen suunnittelutyylien päivityksistä. Periaatteessa kaikki, mitä tarvitset kodin inspiraationa koti-, puutarha- ja kalustusprojekteihisi. Tilaa inspiroivia uutiskirjeitämme ja liity vidaXL yhteisöön!