Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Keittiön & ruokapöydän tuolit

Näytetään: 1-48 of 463
  • ...

Istu mukavasti ruokapöydässäsi

Ruokapöytä on paikka, jossa vietetään paljon aikaa. Tämä on paikka, jossa syöt, puhut päivästäsi, luet lehden, ja missä lapsesi piirtävät ja tekevät käsitöitä. Näiden aktiviteettien aikana on todella tärkeää, että istut mukavasti. Siksi laadukkaat ruokatuolit ovat todella haluttu valinta! vidaXL kaupassa me tarjoamme upean valikoiman ruokasalin tuoleja ja ne tulevat useassa eri tyylissä. Koska meidän valikoimamme on niin uskomaton, me todella uskomme, että meillä on täydellinen ruokatuoli jokaiseen kotiin!

Ruokasalin tuolit ilman käsinojia

Ruokatuoleja on saatavilla useita erilaisia, useissa materiaaleissa, muodoissa, tyyleissä ja väreissä. Jotkut ihmiset haluavat tuolin käsinojilla, joka takaa lisää istumamukavuutta ruokapöydän ääressä. Käsinojattoman tuolin etu on niiden tarjoama lisätila pöydän äärellä. Voit, esimerkiksi, asettaa kolme tuolia vierekkäin kahden sijaan.

Materiaalin valinta

Kun valitset uusia ruokatuoleja, on hyvä idea ajatella valmiiksi minkä materiaalin haluaisit. (Keino) nahkatuoli on upea valinta, sillä se on helppo puhdistaa ja se näyttää kauniilta, jos ruokapöytäsi on olohuoneessa. Kangastuoleissa on todella lämmin tunnelma ja niissä on todella mukava istua. Yksinkertainen puinen tai synteettinen tuoli näyttää upealta, kun ruokapöytä on keittiössä, ne tulevat myös useissa väreissä.

Designer tuolit

Designer ruokasalin tuolit lisäävät jotain erityistä ruokasaliisi. Näissä tuoleissa on ainutlaatuisia muotoja sekä värejä, jotka tekevät niistä todellisia katseenvangitsijoita. Mieti värikkäitä kangastuoleja käsinojilla, tai yksinkertaista putkirunko suunnittelua. Et tiedä haluatko istua alas tai vain tuijottaa kaunista huonekaluasi!

Näe enemmän