Löydä rauha ulkokeitaassasi Rauhallisen Puutarhan trendillämme. Opi suunnittelemaan pakopaikka kiireisestä arjesta.

 

3 syytä rakastua Rauhalliseen Puutarhan trendiimme

Anna meidän näyttää kuinka voit parantaa ulkokokemustasi. Vihjeemme auttavat sinua paljastamaan puutarhasi piilotetun kauneuden.


@krusia_domatorka

Kalusta keitaasi tyylillä

1 / 3

Mukavista lepotuoleista kauniisiin ruokaryhmiin, ulkokalusteemme muuntavat puutarhasi tyylikkääksi lomakohteeksi. Istu alas ja nauti vapaa-ajastasi raikkaassa ulkoilmassa!

@grzesiowydom

Koristeet, jotka tekevät eron

2 / 3

Anna puutarhasi tanssia väreissä, välkkeessä ja rauhassa. Löydä eloisat mattomme, kuvioidut tyynymme ja välkkyvät valomme!

@helene_mara

Zen-tekijä

3 / 3

Zen-tila on avainelementti viherkeitaaseesi. Jotta voit inspiroida rauhallista elämää, valitse tekokasvit, aurinkovarjo suojan tuomiseen tai vaikka rauhoittava suihkulähde keskipisteeksi.

 

Pakkohankinnat zen-puutarhaasi

Päivitä keitaasi tyylikkäillä pakkohankinnoilla! Valitse rauhoittavat suihkulähdeominaisuudet, mukavat istumavaihtoehdot, ruokaryhmät ja tyylikkäät koristeet, jotka tekevät ulkokeitaastasi mukavan ja trendikkään.


Suosittua nyt
+ 13 vaihtoehdot
€51.99

Sisältää ALV

€ 23.52 /m²

-10% Suosittua nyt
€212.99

Sisältää ALV


 

Top 5 tyylivihjettä rauhalliseen puutarhaasi

  1. Valitse mukavat ja hauskat istuimet: Valitse sohvatyynyt tai tyylikkäät riippumatot, jotta voit luoda houkuttavia paikkoja puutarhaasi.
  2. Valitse luonnollinen: Valitse puusta tai rottingista valmistetut huonekalumme, jotka sulautuvat luontoon ja parantavat ulkotilojesi rentoa tunnelmaa.
  3. Käytä huonekalujasi viisaasti: Järjestä ulkotuotteesi monipuolisella tavalla, jotka sopiva erilaisiin aktiviteetteihin, tapahtumien järjestämisestä rauhallisista hetkistä nauttimiseen.
  4. Luo varjoa: Lisää ruusukaaria, aurinkovarjoja tai katostelttoja varjon luomiseen ja nauti puutarhasi mukavuudesta koko päivän ajan.
  5. Personoi se: Lisää ainutlaatuista tyyliä koristetyynyillä, vilteillä tai ulkomatoilla rauhoittavissa väreissä, jotta voit luoda rauhallisen tilan puutarhakeitaaseesi.

 

Ammenna inspiraatiota asiakkaidemme puutarhaideoista

Leikkisät puutarhakoristeet rauhalliseen keitaaseesi

 

Löydä lisää inspiraatiota