Kaikki puutarhaasi, jopa 10% alennuksella

Astu vihreään keitaaseen kausialennuksillamme! Suloisista ruukuista ja kukkalaatikoista välkkyviin ulkovaloihin, tukeviin aitoihin ja muodikkaisiin rottinkituoleihin, ainutlaatuiset tarjouksemme antavat sinun nauttia säästöillä. Paranna puutarhaasi yksi tyylikäs tarjous kerrallaan. Kampanja on voimassa 1 maaliskuuta29 elokuuta, vain kampanjasivun vidaXL tuotteille, ei minimitilausarvoa.

Säästä 10% retkeilytarvikkeista

Osta nytkeyboard_arrow_right

10% alennus kahdesta juhlateltasta

Osta nytkeyboard_arrow_right

Aidat -10% kolmesta

Osta nytkeyboard_arrow_right

10% alennus kolmesta ulkovalosta

Osta nytkeyboard_arrow_right

10% alennus kahdesta ulkotilan rottinkituolisarjasta

Osta nytkeyboard_arrow_right

5% alennus kahdesta ja 10% alennus kolmesta ruukusta tai kukkalaatikosta

Osta nytkeyboard_arrow_right

Parhaat tarjoukset 10 % alennuksella vidaXL kaupassa

Osta nytkeyboard_arrow_right

vidaXL kuponkikoodit ja erikoistarjoukset

vidaXL verkkokaupassa arvostamme hyviä hintoja. Löydä kaikki nykyiset vidaXL kuponkikoodit tältä sivulta, ne tekevät jo valmiiksi alhaisista hinnoistamme entistä houkuttelevampia. Kuponkikoodeja päivitetään säännöllisesti ja se tehdään erilaisille tuotteille. Näin voit aina hyötyä alennuksista esimerkiksi huonekaluista, juhlateltoista, aidoista tai urheiluvälineistä. Tämä on paras paikka tulla Black Fridayna, koska täältä löytyvät kaikki koodit!

Toimitus vidaXL kaupasta on aina ilmainen – riippumatta siitä, ostatko esimerkiksi pienen lisävarusteen kotiisi, valtavan puutarhakalustesetin tai vaikka kuntopyörän.

Miten vidaXL kuponkikoodeja käytetään?

VidaXL kuponkikoodin käyttäminen on erittäin helppoa. Lisää koodi ostoskorisi kuponkikoodin kenttään, niin alennus lasketaan automaattisesti kokonaissummasta. Muista lukea koodin käyttöehdot, jotta sitä voidaan varmasti käyttää tilaukseesi!

Saat 5 € alennuksen, kun rekisteröidyt uutiskirjeeseemme

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat 5 € alennuksen tilauksestasi tervetuliaislahjana. Tilaajana tiedät ensimmäisenä, milloin löytyy uusia vidaXL kuponkikoodeja, tarjouksia ja uusia tuotteita. Pidämme sinut säännöllisesti ajan tasalla uusimmista uutisista ja trendeistä, erikoistarjouksista ja uusista tuotteista valikoimassamme.