Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Koti & puutarha

Näytetään: 1-48 of 7212
  • ...

Paras kodin kauppa kaikille

Kun etsit suurta valikoimaa tuotteita, jotka vaihtelevat kylpyhuonetuotteista aina liinavaatteisiin ja valaistukseen, niin olet tullut oikeaan paikkaan vidaxl.fi kaupassa. Löydät kaikki tuotteet kotiin ja puutarhaan täältä, sinun ei siis tarvitse löytää muuta kauppaa verkossa tai muualla. Älä anna meidän valikoiman laajuuden pelottaa sinua – me ohjaamme sinut kategorioidemme läpi ja näytämme sinulle mitä kodin ja puutarhan tuotteita meillä on.

Katso valikoimaamme verkkokaupassamme

vidaXL kaupasta löydät paljon muuta, kuin vain huonekaluja. Me olemme online kauppa, jossa on tuotteet A:sta Ö:hön. Löydät kaikkea mitä voit käyttää kotona. Katso meidän takkoja, kodin sisustuksia, uima-altaita sekä erilaisia ulkotuotteita. Koska tuotevalikoimamme on niin laaja, niin mahdollisuus, että löydät jotain tyyliisi ja henkilökohtaiseen makuusi sopivaa. Me työskentelemme jatkuvasti verkkokauppamme parantamiseksi. Kasvetaan yhdessä online ostosten digitaalisessa maailmassa!

Osta onnistuneesti online kaupassamme

Me haluamme, että sinulla on hauskaa tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme. Siksi me koetamme auttaa sinua parhaamme mukaan, kuten varmistamalla tilausprosessin olevan niin sujuvaa kuin mahdollista. Kun olet löytänyt kaiken tilattavan kotiin ja puutarhaan, niin voit helposti lisätä tuotteita ostoskärryysi. Ostaminen vidaXL kaupassa tarkoittaa, ei toimituskuluja! Online ostaminen ei ole koskaan ollut hauskempaa.

Näe enemmän