Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Eläin- & lemmikkitarvikkeet

Näytetään: 1-48 of 420

Eläin- ja lemmikkitarvikkeet vidaXL kaupasta

Kun etsit tuotteita parhaalle eläinystävälle, niin löydät etsimäsi vidaXL verkkokaupasta. Meillä on taatusti kaikki sinun koiralle, kissalle mutta myös linnuille ja kaloille. Lemmikkisi tekee elämästä kotona paljon hauskempaa. Töiden jälkeen siellä on aina, joku joka on iloinen nähdessään sinut, pyytää huomiota ja haluaa leikkiä ulkona. Etsitkö lemmikkitarvikkeita uudelle lemmikille tai ansaitseeko suloinen koirasi uuden pannan tai papukaija uuden leikkikentän? Katso lemmikkitarvikkeemme vidaXL.fi kaupassa.

Ulos ja liikkeelle lemmikkitarvikkeillamme

On hauskaa mennä koiran kanssa pienelle kävelylle. vidaXL kaupassa löydät kauniit pihapenkit, lemmikkikärryt ja laukut. Kun menet kaupungilla ja halua ottaa suloisen koirasi mukaan, niin huomata hänen läähättävän enemmän ajan kuluessa. Meidän kärryt ovat upea vaihtoehto iltapäivään kaupungissa ja kävelyyn puistossa. Voit taittaa sen helposti kokoon ja laittaa sen autoon. Katso meidän eläintarvikkeiden valikoima ja valitse paras tuote rakkaalle lemmikillesi.

Raapimispuista aina kalanruokaan

Suurimman eläin- ja lemmikkitarvikkeiden valikoiman löytämiseksi, sinun pitää olla vidaXL kaupassa. Me olemme jopa ajatelleet hamsterisi rentoutumista meidän todella suositulla hamsterin riippumatolla. Katso kaikki tuotteemme ja tilaa suosikkituotteesi nopeasti ja helposti. Lemmikkisi tulee olemaan maailman onnellisin.

Näe enemmän