Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kausi- & juhlakoristeet

Näytetään: 1-48 of 254

Osta edullisesti tänä lomakautena vidaXL kaupassa

vidaXL kaupassa, olemme todella ylpeitä ollessamme edullinen paikka ostaa kaikki juhlakoristeesi. Suuresta koristelutuotteiden valikoimastamme löydät taatusti jotain sinulle sopivaa. Haet sitten minimalistista tyyliä tai täyttä juhlakoristelua, niin valikoimamme kanssa sinulla ei ole vaikeuksia. Tuodaan siis maustetta juhliin ja hieman taikaa takaisin koteihimme!

Ensivaikutelma alkaa pihalta

Kotisi pihan koristelu voi olla yhtä tärkeää kuin sisätilan koristelu. Luo valoisa ensivaikutelma maagisella maisemalla, joka on täynnä ulkovaloja sekä -koristeita. Esittele henkilökohtainen juhlatyylisi valitsemalla kimaltelevat valot terassisi koristeeksi. Ole koti, joka luo lämpimän tunnelma heti, kun vieraasi saapuvat.

Viihdytä tyylillä upealla sisustuksella

Tee jokaisesta lomasta juhlan tuntuinen! Sisäkoristeet luovat lämpimän ja sydämellisen tunnelma kodin läpi ja se muistuttaa erityisestä vuodenajasta kotona.

Yhden pysähdyksen juhlakauppa!

Juhlien aikaan me olemme yhden pysähdyksen kauppa. Sisä- ja ulkokoristeita, juhlatarvikkeisiin ja asuihin, sinusta tulee juhlien ammattilainen hetkessä. Kotisi tyylistä riippumatta, koristeemme odottavat juhliin pääsyä. Hauskoja ostohetkiä!

Näe enemmän