Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA

Peilit

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
OHO! Etsimääsi tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Löydä samankaltaisia tuotteita täältä.

Katso itseäsi yhdestä meidän kauniista peilistä

Kerro, kerro kuvastin … Ken on maassa kaunehin? Oletko sellainen henkilö, joka katsoo peiliin aina tilaisuuden tullen, vai käytätkö sitä vain hampaita harjatessa? Mikä tahansa peilin tarkoitus sinulle on, se on välttämätön jokaisessa kodissa! Peili ei ole vain esine, josta tarkistetaan kuinka upealta näytät, se voi saada tilan vaikuttamaan myös paljon suuremmalta. vidaXL kaupasta löydät upean valikoiman seisovia peilejä, peilillä varustettuja korukaappeja, sekä valikoiman pienempiä meikkipeilejä.  

Pienet ja suuret koristepeilit

Nykyään peilejä on saatavilla kaiken muotoisina ja kokoisina. Suuri pukuhuoneen peili antaa sinun katsoa itseäsi kokonaan. Suuri peili saa myös pienen huoneen näyttämään paljon tilavammalta. Tämä pätee myös seinäpeileihin. Jos olet nokkela ja asetat peilisi oikein, voit tehdä tilasta paljon vaaleamman ja luoda täysin uuden, raikkaan sekä eloisan tunnelman helposti! vidaXL kaupassa emme keskity vain suureen katseita vangitsevaan peiliin olohuoneeseen tai eteiseen. Me tarjoamme myös upean valikoiman pienempiä malleja, jotka ovat täydellisiä yöpöydälle tai sohvapöydälle!

Valaistut peilit

Hyvä valaistus on pakollinen, mitä tulee peileihin. Erityisesti kylpyhuoneen peiliä käytetään usein ja sen pitää olla hyvin valaistu. vidaXL kaupasta löydät useita valaistuja meikkipeilejä, sekä kauniita korukaappeja LED-valoilla ja peiliovilla … mitä muuta tarvitset? Kun kaappi on kiinni, katsot kuinka kauniilta näytät peilissä, joka on ympäröity lämpimiin puuraameihin!

TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin