Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Valaistus

Tyylikäs valaistus

Talon ilman kunnollista valaistusta ei ole täydellinen. Lampuilla voit helposti luoda mukavan tunnelman, kun korostat kotisi joitain osia. Valaisimia on saatavilla useassa muodossa ja koossa, modernista aina perinteiseen. Koristuksen lisäksi lamppu on myös todella käytännöllinen. Kun ruokailet illalla, niin on kiva nähdä mitä lautasellasi on. vidaXL kaupassa on laaja valikoima erilaisia.

Valokoristeeri eri tyyleissä

vidaXL kaupasta löydät uskomattoman valikoiman lamppuja moderniin sisustukseen, perinteiseen sisustukseen ja kaikkeen niiden väliltä. Moderni, säädettävä kaarilamppu sopii sohvan vieren ja se luo lisävalaistusta, kun haluat rentoutua hyvän kirjan parissa. Voit myös löytää Philips LivingColors valikoiman täältä. Nämä valaisimet takaavat ihanan tunnelman, koska voit valita värin kaukosäätimen avulla. Riippuvalaisin lyhdyn muotoisena luo upean perinteisen sisustuksen. On todella trendikästä leikkiä tyyleillä, esimerkiksi, valitse perinteinen valaisin moderniin sisustukeesi. Muista varmistaa, että se sopii huonekalujen väriin.

Luo valaisinsuunnitelma

Kun valitset uutta valaisinta, on tärkeää luoda yhtenäisyyttä, jolloin oikeat tilat kodissa ovat valaistuna. Mieti mihin haluat asettaa valaisimesi ja valitse saman tyyliset valaisimet. Nämä valaisimet voivat olla eri muotoisia ja värisiä, on kuitenkin tärkeää, että ne ovat saman tyylisiä.

Säästä silmiäsi ja valitse oikea valon intensiteetti

Oletko valinnut kauniit valaisimet kotiisi? Jos olet, niin on todella tärkeää valita myös oikeat polttimot. Kirjan lukeminen huonossa valossa voi väsyttää silmiäsi ja sitä me emme todellakaan halua, eikö niin? On myös hyödyllistä pitää vahvempi valaisin ruokapöydän päällä ja tuolin vierellä, kuin valaisin, joka on huoneen päävalaisin.

Näe enemmän