Keittiökategoriat


Valmis uudistamaan keittiösi? Hyödynnä keittiökalusteiden inspiraatiotamme!nOlipa etsimässä täydellistä keittiökalustesarjaa tai vain muutamaa keittiötarviketta, meillä on jotain kaikille. Mutta mitkä keittiökalusteet sopivat sinulle parhaiten? Tutustu keittiökalusteideoihimme. Our Keittiötarvikkeemme ja sisustustuotteemme vievät keittiösi uudelle tasolle! Aloitetaan sitten ja tehdään unelmakeittiöstäsi todellisuutta.Keittiövalikoimat


Oletko valmis luomaan keittiön, joka on tyylikäs sekä toimiva? Tutustu keittiövalikoimiimme, joihin rakastut taatusti! Aloita kantaa ottavalla tuotteella, kuten tyylikäs tiskiallas ja rakenna keittiövälineet tai keittiötarvikkeet sen ympärille. Jos haluat käyttää käsiäsi, miksi et rakentaisi omaa keittiöpöytääsi? Voit käyttää myös kierrätettyjä materiaaleja ympäristöystävälliseen tunnelmaan. Lisää henkilökohtaista tunnelmaa hauskoilla keittiötarvikkeilla, kuten värikkäillä tiskipyyhkeillä tai suola- ja pippurisirottimilla.

Keittiön tiskipöydän kaapit


Erilaisia keittiötarvikkeita


Rakenna oma pöytäsi


Kierrätetyt materiaalit

€152.99

Sisältää ALV


Keittiön sisustusvinkkejä ja ideoita


Oikealla keittiökalusteinspiraatiolla voit taata mahtavan ruoanlaittokokemuksen! Hyviä uutisia: meillä on ihania keittiöideoita ja tyylikkäitä vinkkejä. Tutustu keittiökalusteiden osto-oppaisiimme. Ymmärrät helposti miten ostat oikean keittiöpöydän, tuolit tai penkit. Selaa sisustyylien valikoimaamme – ne opastavat sinua sisustamaan ammattilaisen tavoin.

Sisustustyylit

Löydä suosikki sisustustyylisi ja osta jokaiseen tyyliin sopivat tuotteet. Tee kodistasi koti jo tänään!

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Kuinka valita täydellinen ruokailuryhmä

Meillä kaikilla on kiireinen elämäntyyli ja yhteisen ajan löytäminen ei ole kaikkein helpoin tehtävä.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Kuinka valita ruokapöytä

Ruokapöytäsi on kotisi sydän ja sellaisen ostaminen ansaitsee täyden huomiosi.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Vinkkejä täydellisen ruokapöydän löytämiseen

Onko tavoitteenasi luoda täydellinen alue, jossa voit nauttia ajasta rakkaidesi kanssa? Ihanteellisen istumaratkaisun löytäminen ei ole helppo työ.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Täydellinen baarijakkaran osto-opas

Täydelliset baarituolit ovat mukavia ja sopivat sisustukseen.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jaa omia vidaXL-vaikutteisia mallejasi. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löydä kaikki