vidaXL:llä on yli 10 vuoden kokemus rajoja ylittävästä sähköisestä kaupankäynnistä ja tarjoaa tilaisuuden parantaa myyntiäsi nopeasti ja vaivattomasti. Tule tänään mukaan yhteistyökumppani ohjelmaamme ja hyödy meidän tarjouksista! 

Me autamme sinua kasvamaan ja houkuttelemaan uusia asiakkaita parhailla tarjouksillamme. Sinulla on pääsy meidän tuote syötteeseen, kuponkeihin ja muihin markkinointimateriaaleihin. Sinun Tilin Hallinnoija on sinuun yhteydessä ja yhdessä voitte luoda ainutlaatuisia tarjouksia, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Erotu joukosta meidän vidaXL yhteistyökumppani ohjelmalla!

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Me olemme tehneet yhteistyötä vidaXL:n yhteistyökumppanina melkein kolmen vuoden ajan ja he ovat aina olleet yksi meidän parhaista yhteistyökumppaneista. vidaXL on aina avoin kokeilemaan uusia ideoita, jotta me saamme jatkuvasti kaiken irti suhteestamme"

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittaudu meidän yhteistyökumppani ohjelmaamme ja vidaXL käsittelee hakemuksesi muutaman arkipäivän kuluessa.

 

2. Liity maaohjelmiin:

Valitse ohjelma maihin, joissa haluat myydä.

 

3. Valitse tarjouksesi:

Valitse tarjouksesi ja käytä sivustollamme olevaa markkinointi materiaalia.

 

4. Luo konversioita:

Jos klikkaus sivultasi johtaa myyntiin meidän verkkokaupassamme, niin saat komissiosi, me käytämme viimeisen klikkauksen määritelmää.

 

5. Nouse uudelle tasolle! 

Mitä enemmän konversioita luot, sitä suurempi komissiosi on! Me tarjoamme 3 eri tasoa: pronssi, hopea ja 

 

6. Ansaitse rahaa:

Komissiosi maksetaan kerran kuussa, heti kun olet ansainnut 25€

 

Rajoitukset:
Ole hyvä ja ole tietoinen, että me tarkistamme sivustosi sopivaan meidän kriteereihin, koska meillä on rajoituksia meidän vidaXL yhteistyökumppani ohjelmassa. Esimerkiksi, me kiellämme klikkausten stimulointiohjelmat. Tämän lisäksi, rasistinen, pornograafinen, väkivaltainen, vihamielinen tai rikollinen materiaali ei ole sallittua Yhteistyökumppani Ohjelmassamme. Ole hyvä ja vieraile Rajoitukset sivulla ja saat täyden listan, että voit varmistaa sivusi täyttävän vaatimukset.

 
 

Hyödy meidän tarjouksistamme ja luo omia tarjouksiasi yhdessä Tilin Hallinnoijasi kanssa. Saa voittoa meidän dynaamisista komissiomalleista ja ansaitse helppoa rahaa! Erotu joukosta vidaXL yhteistyökumppani ohjelman avulla!