Pienen urbaanin parvekkeen trendi

Rajattu tila, loputon potentiaali: monipuolinen mutta luova urbaani parveke

Osta parveketuotteitakeyboard_arrow_right

Kaupunkiasunnossa elettäessä, kaikkein halutuin asia on henkilökohtainen ulkotila. Parveke, on se kuinka vaatimaton tahansa, antaa sinun viettää hieman aikaa auringonpaisteessa rentoutuen.

Jokaisessa parvekkeessa on riittävästi tilaa ihanalle ja miellyttävälle parveketuolisuunnittelulle. Oikeiden parvekekalusteiden avulla riittoisa tila voidaan muuntaa ihanteelliseksi rentoutumispaikaksi laiskoista päivistä nauttimiseen. Jos taas etsit pienen parvekkeen istuinideoita, niin ilostut taatusti tosiasiasta, että löytyy useita tapoja suunnitella pieni mutta mukava parveke.

Kuinka voin sisustaa parvekkeeni?

Pienen parvekkeen istumatilan suunnittelussa pitää ottaa huomioon koko, mutta sinun pitää myös miettiä tarpeitasi ja parvekkeen käyttötapaa. Nämä asiat mielessä ehdotamme muutamia tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Mitä jos muuttaisit parvekkeesi kauniiksi yksityiskahvilaksi? Tällä tavalla voit nauttia pitkistä kahvitauoista ulkona hyvän kirjan parissa tai ystävien kanssa, samalla saat haluamaasi yksityisyyttä. Bistrosarja voi olla täydellinen pienen parvekkeen istumaratkaisuksi ja saatavilla on reilusti eri tyylejä, jotka varmasti sopivat sisustukseesi. One great tip to keep in mind when designing a balcony sitting space is to pick a small table, which allows for more traffic space or bigger and comfier chairs.

 

Ohjeet parvekkeen sisustukseen, jotka ovat käytännöllisiä sekä luovia

Pienen parvekkeesi tilan maksimoimiseksi, varsinkin jos haluat luoda rentoutumisalueen, voit harkita penkin tai kahden lisäämistä. Koristele penkki mukavilla tyynyllä ja etsi pieni ulkopöytä, joka sopii rentoon suunnitteluun.

Vaihtoehtoisesti voit valita Boheemisen tunnelman parvekkeellesi, kun käytät lattiatyynyjä ja raheja. Erilaiset yksityiskohdat, kuten värikkäät tyynyt, pehmeä matto ja valonauhat tai muut kekseliäät valaisimet luovat upean ja inspiroivan Boheemisen paratiisin.

 

Mitkä ovat parveketarvikkeiden pakko-ostoksia?

Kuten minkä tahansa kotisi huoneen, parvekkeen pitää olla toimiva ja tarjota sinulle haluamaasi mukavuutta. Parveketarvikkeet eivät lisää tilaan vain kauneutta, ne tuovat myös käytännöllisyyden tunteen, kun ne muuntavat huomiotta jätetyn nurkan houkuttelevaksi rentoutumispaikaksi.

Inspiraation hakeminen viimeisimmistä pienen parvekkeen trendeistä on loistava paikka aloittaa. Minkä tahansa istuintyypit valitsetkaan, niin rohkaisemme sinua miettimään ensimmäiseksi mukavuuttasi. Kuten aikaisemmin mainitsimme, tyynyt ovat elintärkeitä asioita, jotka voivat olla avainasia mukavuutesi takaamiseksi.

 

Mukavat tuoli- tai penkkipehmusteet jokaiseen makuun

Haluat ehkä koristella bistrosarjasi tyylikkäillä parveketuolin pehmusteilla tai ostat suoraan parvekepenkit pehmusteilla. Ulkotilan koristetyynymme, joita on saatavilla useassa värissä ja muodossa, on valmistettu laadukkaista kankaista hyvän sopivuuden takaamiseksi sopivat tähän tarkoitukseen täydellisesti.

Täydentääksesi kodikkaan ja houkuttelevan parveketyylin, sinun kannattaa ehkä lisätä ulkomattoja. Ne eivät vain helli jalkojasi pehmeällä tunteella, ne myös himmentävät rajaa sisä- ja ulkotilan välillä, jotta voit luoda yhtenäisen tunnelman, joka tuntuu kotoisalta.

Hyödyllinen vihje: Jos sinua on siunattu parvekkeella, niin haluat ottaa kaiken irti ulkona vietetystä ajasta, säästä riippumatta. Suojataksesi itseäsi vaarallisilta UV-säteiltä ja yksityisyyden takaamiseksi, me suosittelemme seinäkiinnitettävän aurinkovarjon tai parvekkeen suojan asennusta. Tämän lisäksi pehmeä ja mukavat viltit pitävät sinut lämpimänä viileinä iltoina, eikä sinun tarvitse mennä sisälle, joten haluat ehkä lisätä myös nämä parvekkeesi sisustuslistalle.

Kuinka suunnitella toimiva ja tyylikäs parveke


Miltä unelmiesi parveke näyttää? Kun koetat kuvitella sitä, niin onko se taivaallinen rentoutumisnurkka vai voiko se olla myös parveketoimisto? Ei ole mitään syytä miksi et muuntaisi tylsiä työtunteja ihanaksi tee-töitä-parvekkeellasi kokemukseksi. Sinulla pitää olla vain mukava tuoli ja tukeva pöytä, joka on tarpeeksi suuri kannettavalle tietokoneellesi.

Helpoin tapa monitoimisen urbaanin parvekkeen suunnitteluun on ripustettavan parvekepöydän valinta. Tämä pöytä on kätevä työtuntien aikana, voit kuitenkin taittaa sen helposti pois edestä, kun se ei ole käytössä. Mitä tuoleihin tulee, sinulla täysi vapaus mukavan tuolin valintaan, muista kuitenkin jättää 25–33 cm tuolin istuimesta pöytälevyn alaosaan, jotta pystyt säilyttämään hyvän asennon.

 

 

 

5 parasta parvekkeen koristeluvihjettä


Sinun parvekkeesi, sinun sääntösi! Löytyy rajaton määrä tyylimahdollisuuksia, kun haluat tehdä pienen urbaanin parvekkeesi toimivaksi sekä ihastuttavaksi. Laittaaksesi henkilökohtaisen tyylisi sen sisustukseen, mieti viimeisiä silauksia ja trendikkäitä pakkohankintoja. Tarvikkeiden tyyli ja järjestys, joka toimii parhaiten tilasi kanssa, miettimällä millaiseksi parvekkeesi sisustuksen kuvittelet. Haluat ehkä luottaa esteettisiin vaihtoehtoihisi, kun samalla lisäät käytännöllisiä ratkaisuja, jotka sopivat tapoihisi sekä tarpeisiisi.

  1. Aseta tunnelma kauniilla valaisimilla, kuten valonauhat, riippuvalaisimet, kynttiläjalat ja mitä tahansa, joka voi tuoda rauhallista lomakohdetunnelmaa parvekkeellesi.
  2. Jotta voit nauttia urbaanista ulkotilasta todella aurinkoisellakin kelillä, niin sinun kannattaa hankkia suojavarjo parvekkeen aurinkovarjon tai suojan muodossa.
  3. Eikö sinulla ole tarpeeksi tilaa säilytykseen sekä istumiseen? Parvekkeen säilytyspenkki alatilalla voi olla ihanteellinen tapa sekoittaa käytännöllisyys sekä tyyli.
  4. Makramee verhot ovat loistava tapa tuoda hieman Boheemista tunnelmaa parvekkeellesi. Kokeile eri värejä ja makramee kuvioita, jotta saat selville parvekkeellesi sopivan tyylin.
  5. Mikä olisikaan upeampaa kuin ihana kasvi pienellä urbaanilla parvekkeellasi? Todella paljon kasveja! Jos haluat lisätä luonnon ajattoman kauneuden tilaasi, niin sijoita kukkaruukkuihin ja -laatikoihin.