Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat
Koti & puutarha  (193)
Sisustus  (193)
Tekokasvit  (193)

Tekokasvit

Liian kiireinen kasteluun? Valitse tekokukka

Jos haluat lisätä hieman vihreää sisustukseesi, mutta sinulla ei ole aikaa kastella ja pitää huolta kasveista kotonasi, tekokukat ovat innostava ratkaisu. Kasvit voivat antaa sisustukseesi eloisan ja raikkaan tyylin, ja nykyään, nämä kasvit näyttävät täysin aidoilta! vidaXL kaupassa me tarjoamme upean valikoiman kauniita, värikkäitä ja realistisia muovikasveja, jotka kirkastavat minkä tahansa tilan!

Aidon oloiset tekokukat

Meillä on muutamia käteviä vihjeitä, kun ostat tekokukkaa. Ensimmäinen mietittävä asia on miettiä kasvin ulkonäköä. Tyhjä kasvi muutamalla lehdellä näyttää vähemmän aidolta kuin täysi. Mitä tulee väreihin, muovikasvi eri vihreän sävyisillä lehdillä näyttää todella hyvältä. On myös tärkeää pitää värivaihtoehdot mielessä, kun mietit kukallisia kasveja. Ehkä haluat kukkien värin sopivan sisustukseesi? Lopuksi, materiaali on myös tärkeä asia mietittäväksi, koska sillä on valtava vaikutus tekokasvin ulkonäköön. 

Eksoottiset palmut kotiisi

Kun palaat upealta vuosittaiselta kesälomalta, niin etkö kaipaakin palmuja? Tuo tämä trooppinen tunnelma kotiisi kauniilla tekopalmulla vidaXL kaupasta. Näissä palmuissa on täydet, täyteläiset lehdet, jotka saavat ne näyttämään ja tuntumaan todella aidoilta. Ne ovat 80 cm pitkiä, joten ne ovat tervetullut lisä mihin tahansa huoneeseen!

Tekokukkien puhdistus

Sinun ei tietenkään tarvitse kastella tekokukkia, mutta ne vaativat puhdistusta silloin tällöin. Voit helposti pyyhkiä pölyt kuivalla liinalla, ja ennen kuin huomaatkaan, lehdet ovat jälleen kirkkaan vihreät ja elämä on upeaa!

Näe enemmän