Makuuhuonekategoriat


Tässä kaikki unelmasi toteutuvat - makuuhuone! Tarkista laaja makuuhuoneen kalusteet valikoima rentoutumistilaasi. Mutta mitkä huonekalut yleensä kuuluvat makuuhuoneeseen? Makuuhuoneen perusvarusteita ovat mukavat sängyt, tyylikkäät lipastot ja tyylikkäät yöpöydät. Nämä makuuhuoneen huonekalut ovat avainasemassa trendikkään ja toimivan tilan luomisessa. Etsitkö muutakin kuin makuuhuoneen kalusteideoita? Tutustu pehmeisiin lakanoihin, pörröisiin tyynyihin, mukaviin tyynyihin ja välttämättömään makuuhuoneeseen.Makuuhuoneen kokoelmat


Päivitä tilasi makuuhuoneen kalusteratkaisuilla, jotka saavat sinut torkkumaan tyylikkäästi. Se on niin helppoa, sillä on niin monia makuuhuoneen kalusteideoita, joista valita. Kelluvista yöpöydistä kodikkaisiin makuuhuoneen kalusteisiin luo täydellinen pakopaikka makuuhuonekokoelmiemme avulla. Tuo valoa tilaan yöpöytävalaisimilla ja lisää ripaus eleganssia makuuhuoneen peileillä. Lisäksi meillä on kauniita sisustuskokoelmia tunnelman luomiseksi sekä käytännöllisiä yöpöytätavaroita.

Kelluvat yöpöydät


Pöytävalot ja yöpöytätarvikkeet


Makuuhuoneen peilit

€144.99

Sisältää ALV

€118.99

Sisältää ALV


Tunnelma


Vinkkejä ja ideoita makuuhuoneen sisustamiseen


Tarvitsetko makuuhuoneen sisustusideoita? Ei ongelmaa! Tarjoamme sinulle tietoa sänkyjen ostoopas ja kokoelma sisustustyylejä, joiden avulla luovat mehut. Rustiikista moderniin, minimalistista teolliseen tyyli jokaiseen makuun. Tutustu upeisiin vinkkeihimme ja ideoihimme makuuhuoneesi muotoiluun, jotta siitä tulee todella omasi. Valmistaudu muuttamaan makuuhuoneesi zen-nurkkaukseksi!

Väreillä koristelun ABC

Ripaus väriä vetää katseet puoleensa, muuttaa tunnelmaa ja korostaa tiettyjä yksityiskohtia missä tahansa tilassa.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Sisustustyylit

Etsi inspiraatiota Tyylisivultamme!

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

Kuinka valita paras sänky

Oikean sängyn valinta on elintärkeää, jos et halua viettää unettomia öitä. Koska vietät kolmasosan ajastasi sängyssäsi, niin sinun pitää varmistaa laadukkaat nukkumisolosuhteet.

Löydä lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jaa omia vidaXL-vaikutteisia mallejasi. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löytää kaikki