Kuumimmat trendit: Eklektinen

Kun tyylit ovat ajattomia, trendit ovat kuumia

 

Se on rohkea, se on täyteläinen ja taatusti katseet vangitseva. Mutta kaikkein eniten se on kaikkialla nykyään. Eklektinen trendi on suosituimmista lähestymistavoista sisustussuunnittelussa. Mutta paljaalle silmälle se näyttää järjestelmälliseltä kaaokselta.

Eklektinen trendi käyttää ainutlaatuista estetiikkaa. Se perustuu eri tyylisiin huonekaluihin, kuvioihin joiden ei pitäisi sopia yhteen, erityisesti odottamattomaan väripalettiin. Lisäämällä huomiota herättäviä kalusteista sekä upeita viimeistelyitä saavutat yllättävän aistien harmonian.

 

 

Rakenna Eklektinen Väripalettisi

Saavuttaaksesi täyteläisen, mutta tasapainoisen, eklektisen tunnelman, sinun pitää keskittyä yhteen pääideaan: valitse rohkeita korostusvärejä ja hillitse sitä ihanalla neutraalilla. Älä pelkää värikerrosten kanssa kokeilua, tämä tuo lisää syvyyttä. Tällä tavalla rakennat vahvan väripohjan, joka sallii kuvioiden yhteen sovittamisen.

 

 

Muotojen ja materiaalien oikeanlainen käyttö

Eklektisyydessä on kysymys tekstuureista ja kausien sekä tyylien sekoituksesta. Tuo sisustukseen moderneja kalusteita puhtailla linjoilla ja yhdistä ne tukevampien kanssa, tai vintage tyylisten kanssa. Halutun tunnelman saavuttamiseksi, käytä eri materiaaleja, jotka saavat toisensa erottumaan joukosta. Marmori tai lasi sopii upeasti yhteen ylellisten kankaiden kanssa, kuten sametti tai nahka. Kuviot ovat pakollisia ja niitä voidaan käyttää tapeteissa, hienoissa matoissa tai koristeissa, charmikkaan rytmin ja uusiutuvuuden saavuttamiseksi.

 

      

Älä unohda kunnon keskipisteitä

Joko mainitsimme, että eklektisen sisustuksen pitää olla rohkea? Lisää sitten joitain hieman voimakkaampia kalusteita valokeilan varastamiseksi. Mieti huoneesi kokoa ja uskalla leikkiä. Keskipisteesi huomio voi olla taiteessa, koriste-esineessä tai rohkeassa huonekalussa.