Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Eteis- & säilytyspenkit

Varastopenkki: käytännöllinen ja kaunis

Varastopenkki on yksi huonekalu, joka epäreilusti unohdetaan usein. Tätä huonekalua ei pidetä korvaamattomana, kuten sohvaa, ruokapöytää tai kaappia, mutta huomaat, että varastopenkillä on hyvät puolensa. vidaXL kaupassa on suuri valikoima penkkejä säilytystilalla. Nämä penkit ovat yleensä avattavalla kannella, monessa on kuitenkin laatikoita.  

Korvaamaton huonekalu

Jos sinulla on pieniä lapsia, niin tiedät mikä sotku kaikista kengistä tulee. Varastolaatikko eteisessä on ihanteellinen ratkaisu tähän ongelmaan. Voit käyttää sitä säilyttämään kenkiä, ja lapsesi löytävät suosikkikenkänsä aamulla ilman ongelmia. Voit asettaa varastopenkin myös olohuoneeseen ja käyttää sitä lelujen säilytykseen. Varastopenkkiä voidaan käyttää myös muuhun kuin lastesi tavaroihin. Voit säilyttää tyynyt, peitteet ja tarvikkeet, jotka haluat ottaa esille vain joskus.

Varastopenkki kannella tai laatikoilla

vidaXL kaupasta löydät suuren valikoiman varastolaatikoita. On järkevää miettiä mitä haluat säilyttää upeassa uudessa penkissä, ennen valintasi tekemistä. Kannellisessa penkissä on yleensä enemmän säilytystilaa kuin laatikollisessa. Nämä mallit ovat leveämpiä ja niissä on myös selkänoja. Laatikollisissa penkeissä on maalaistyylinen tuntuma, mutta ne näyttävät upealta myös modernissa sisustuksessa.

Penkkisarjat

Jos tarvitset reilusti säilytystilaa, varastopenkkisarja on täydellinen valinta. Sarjassa voi olla kaksi penkkiä ja jalkarahi. Rahilla on myös kaksi tehtävää, voit rentoutua jalat ylhäällä ja samaan aikaan, rahissa on tilaa pienten esineiden säilytykseen.

Näe enemmän