Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Ulkokalusteet

Näytetään: 1-48 of 923
  • ...

Monipuolinen puutarhakalusteiden valikoima

Etsit sitten minkä tahansa kokoisia tai mallisia mukavia puutarhakalusteita, on vidaXL oikea paikka niiden etsimiseen. Voit löytää valikoimastamme melkein mitä tahansa; kokonaisista kalustesarjoista aurinkotuoleihin, retkipöydistä yksittäisiin tuoleihin. Meiltä löytyy erikokoisia puutarhakalusteita, koska myös puutarhat voivat olla pieniä tai suuria. Haluamme tarjota valinnanvaraa kaikille asiakkaillemme!

Ulkokalusteet

Mukavasti istuminen on aivan yhtä tärkeää ulkona kuin sisälläkin, jonka vuoksi meiltä löytyykin suuri määrä ylellisiä oleskelusarjoja. Sarjat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten rottinki, korimateriaali, polyrottinki, puu ja alumiini, jotka tekevät niistä kestäviä ja pitkäikäisiä! Suurin osa oleskelusarjoista koostuu moduuleista ja erillisistä osioista, jotka voit itse asettaa erilaisiin kokoonpanoihin. Jos sinusta siis tuntuu, että kaipaat muutoksen tuulia puutarhaasi, voit helposti muuttaa kokoonpanoa mielesi mukaan.

Suuria puutarhakalustesarjoja

Useimpiin puutarhakalustesarjoihin mahtuu istumaan kaksi, neljä tai ehkä parhaimmillaan kuusi henkilöä. Se ei välttämättä ole tarpeeksi, jos haluat viettää aikaa ulkona suuressa porukassa esimerkiksi perheen tai ystävien kesken. vidaXL:n valikoimasta löydät puutarhan ruokailukalustesarjoja jopa 10 tai 12 ihmiselle, joten kaikille löytyy oma paikka! Sama pätee ylellisiin rottinkisiin sohvasarjoihimme, joihin mahtuu istumaan jopa 14 henkilöä.

Suojaa puutarhakalusteet peitteellä

Jotta puutarhakalusteesi näyttävät hyvältä mahdollisimman pitkään, on suositeltavaa suojata ne sateelta, lumelta tai jäältä. Peitteitä on saatavilla erikokoisia, joten löydät varmasti sopivan suojuksen jokaiselle puutarhakalustesarjalle.

Näe enemmän