Teollinen sisustustyyli

Sisustustyyli joka on hieman karu ja karkea

 

Teollinen tyyli on saanut nimensä tehtaista ja muista teollisuusrakennuksista, jotka on muokattu elintiloiksi korkeilla katoilla, suurilla ikkunoilla ja betoni- tai puulattioilla. Tämän sisustustyylin ominaisuuksia ovat karkeat, viimeistelemättömät materiaalit, kuten nahka, puu ja metalli sekä neutraalit mutta eloisat värit.

 

Katso kaikki teolliset tuotteet >

 

Siinä on kyse materiaaleista

Materiaalit ovat tämän sisustustyylin pääosa. Valitse materiaalit, jotka luovat oikean tunnelman, kuten nahka, betoni, (tumma) viimeistelemätön puu, metalli ja karkeat kankaat. Tämä materiaalien yhdistelmä tekee huoneesta lämpimän ja houkuttelevan.

 

 

 

 

 

Jotakin vanhaa, jotakin uutta

Lisää henkilökohtaista tyyliä yhdistämällä uudet teolliset huonekalusi verkkokaupan helmillä, kuten vanhat lamput tai remontoitava kaappi. Uuden ja vanhan yhdistelmä vie teollisen sisustustyylisi uudelle tasolle ja sen tuntumaan henkilökohtaiselta sekä mukavalta. Vihje: valitse tuote - huonekalu, perusmateriaali tai tarvike - keskipisteeksi ja rakenna sisustuksesi niiden ympärille saadaksesi yhtenäisen ja tasapainoisen tyylin.

 

Katso kaikki teolliset tuotteet >

 

 

 

Katso kaikki vuoden 2022 tyylit