@happy_wife.happy_home

Teollinen sisustussuunnittelu tyyli 


Omaksu teollisen suunnittelun karkea eleganssi


@hausofteasdale

Teollinen tyyli on suunnittelutyyli, joka saa inspiraationsa tehtaista ja varastoista. Se saa vaikutteensa rohkeista teollisista tiloista ja muuntaa ne kodin sisustukseksi. Löydät paljaita tiiliseiniä, metalliputkia ja karkeasta puusta valmistettuja huonekaluja. Värit ovat vaatimattomia ja tunnelma on karu. Se on täydellinen tapa tuoda keskusta viileyttä kotiisi, asut sitten kattohuoneistossa tai haluat vain lisätä teollista tunnelmaa tilaasi. Sukelletaan Teolliseen sisustussuunnitteluun yhdessä ja tehdään kodistasi todellinen trendien tekijä!

 

Mitkä ovat teollisen tyylin elementit?

Jos haluat karkean, kaupunkityylin kotiisi, valitse teollistyylinen sisustus! Siinä on kyse värien käytöstä, kuten harmaa, ruskea ja musta. Mitä materiaaleihin tulee, valitse metalli, betoni ja kierrätetty puu. Teräksestä valmistetut toiminnalliset huonekalut paljaat tiiliseinät ja matalalla roikkuvat valaisimet antavat tilalle aidon tunnelman. Muista lisä myös teollistyylisiä tarvikkeita, kuten metallikehyspeilit ja tyylisi on täydellinen!


Kuinka käytät teollistyylistä väripalettia

1 / 3

Teollistyylisen väripaletin keskipisteenä ovat mattasävyt ja karut pinnat. Harmaan, mustan ja ruskean sävyt, yhdessä metallikoristeiden kanssa, luovat karkean ja modernin tunnelman.

Tarvitsemasi teolliset materiaalit

2 / 3

Teollistyyliset materiaalit ovat karkeita, raakoja ja täynnä luonnetta. Saadaksesi oikeat Teollisen sisustustyylin elementit, valitse:

 • kierrätetty tai kulunut puu
 • metalli kaikissa väreissä
 • nahka
 • paljas tiiliseinä
 • betoni- tai kiviosioita

Rakenna teollistyylinen sisustus ammattilaisen tavoin

3 / 3

Teollistyyliset sisustukset ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Mieti metallikoristeita, karkeita puuhuonekaluja ja yksinkertaisia muotoja. Aidomman tunteen takaamiseksi, lisää vintage koristeita, kuten auton osia.

Suunnittele teollistyylinen sisustus kolmessa helpossa vaiheessa

Teollistyylisen sisustuksen suunnittelu on helppoa ja hauskaa! Tässä kolme yksinkertaista vaihetta aloittamiseen:


 • Vaihe 1: Omaksu raa´at teollistyyliset materiaalit

  Teollisen tunnelman luomiseksi kannattaa käyttää huonekalusta, jotka yhdistävät teollisen tyylin kaksi suosituinta materiaalia, puun ja metallin. Etsi tuotteita, joista tulee helposti huoneen keskipiste, kuten musta, puusta valmistettu TV-taso metallijaloilla ja avoimilla hyllyillä.


 • Vaihe 2: Keskity toimiviin huonekaluihin

  Teollinen tyyli tarkoittaa käytännöllisyyttä, joten valitse tyylikkäitä sekä hyödyllisiä huonekaluja. Valitse teräsrunkoisia tuotteita, kuten sohvat, joissa on puhtaat linjat ja minimalistiset yksityiskohdat.


 • Vaihe 3: lisää teollisen sisustussuunnittelun koristeita

  Pienet yksityiskohdat, kuten metallikehys peilit, Edison valaisimet tai geometrinen seinätaide voi lisätä viimeisen silauksen teolliseen sisustukseen. Pidä hauskaa leikkimällä erilaisilla teollisilla koristeilla, jotta voit luoda täysin omanlaisen tilasi!


Pakkohankinnat teolliseen sisustustyyliisi

Valmistaudu omaksumaan kaupunkityyli näillä teollistyylisillä pakkohankinnoilla – osta kaikki suosikkisi alta. 


Suosittua nyt
€121.99

Sisältää ALV

Osta tuotteita keyboard_arrow_right


 

Teollisia sisustusideoita asiakkailtamme 

Paras teollistyylinen inspiraatio tulee #sharemevidaxl asiakkailtamme; katso ne kaikki!


 

Kuinka sisustas kotisi teollisella tyylillä huoneittain

Oletko valmis antamaan kotisi jokaiselle huoneelle kaupunkityylin? Teollinen tyyli on vastaus! Löydä miten lisäät teollisen sisustustyylin elementtejä keittiöösi, olo- ja makuuhuoneeseen, karun tyylin takaamiseksi.


@mission_maison

Teollinen keittiö

Teollistyylisen keittiön luominen on kuin hauskan ja jännän aterian kokkaaminen. Valmistaudu yhdistämään karut metallit, kuten metalli ja puu, lisää käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten ruostumattomat teräslaitteet tai avoin hyllykkö. Metalli- tai häkkivarjostimella varustetun riippuvalaisimen lisääminen on suosittu valinta keittiön valaistuksessa. 

@raumhoch2

Teollinen Olohuone

Aloita neutraalilla väripaletilla ja lisää karkeita materiaaleja, kuten metalli, betoni ja puu. Suuret nahasta valmistetut huonekalut, kuten sohvat, sopivat karuun tyyliin ja samalla ne tarjoavat tarvitsemasi mukavuuden. Lisää paljaita polttimoita tyylin viimeistelyyn. Tulos? Trendikäs teollistyylinen olohuone, joka on täydellinen rentoutumiseen tai viihdyttämiseen!

@heartmadebyanja

Teollinen Makuuhuone

Unelmoitko makuuhuoneesta, joka on kaukana perinteisestä? Tee makuuhuoneestasi ainutlaatuinen tila metallirunkoisella sängyllä ja perinteisen tyylin inspiroimilla yöpöydillä. Metallinaulakko sulavalinjaisella suunnittelulla voi olla todellinen keskipiste. Etsi tuotteita, joissa matta tai kulunut pinta, lisää elementtejä, kuten paljaat pultit tai putkirakenteet. Muista lisätä myös koristeita, kuten vanha kello ja takaa vanhantyylisen charmin.

Löydä kaikki sisustustyylit


Etkö tiedä mikä tyyli sopii parhaiten sinulle?

Katso kaikkiLisää inspiraatiota


 

Kaupastamme kotiisi – Liity #sharemevidaxl Galleriaan!

Inspiroidu vidaXL kanssa!

Haluatko suunnitella unelmiesi kodin? Laajan tuotevalikoiman lisäksi, tarvitset myös hieman koti- ja puutarhainspiraatiota. Tämän hetken tunnetuimpien sisustuksen tyylien ja kauneimpien trendien oppaaksi loimme tämän uskomattoman hyödyllisen inspiraatioalueen.

Talosi tekeminen kodiksi tarkoittaa, että juhlistat ainutlaatuista persoonallisuutta kaikissa yksityiskohdissa. Kutsumme sinut inspiroitumaan kanssamme ja tutustumaan viimeisimpään sisustustyylien luetteloon. Anna itsesi rakastua Skandinaavisen ja Modernin tyylin minimalistiseen kauneuteen tai lisää hieman rohkeutta Teollisella tyylillä. Tutustu Maalaistalon sisustustyyliin - se on unohtumaton maalaistyylisten koristeidensa kanssa. Entä ihanat Boheemi ja Retro tyylit? Katso ne kaikki!


#sharemevidaXL: meidän tuotteemme, sinun suunnittelusi

Totuus on, että saamme inspiraatiomme oikeista kodeista ja ihmisistä, jotka yhdistävät kalustusratkaisumme ja tyylivinkkimme omiin tiloihinsa. Joten asiakkaamme ovat sankareita, jotka inspiroivat meitä. Arvostamme heitä, koska he jakavat kotinsa sisustuksen kanssamme. Mielestämme se on upea koti- ja puutarhainspiraation lähde.

Tämän tuloksena loimme paikan, jossa kaikki vuoden sisustustyylit ja -trendit kohtaavat, asiakkaidemme ollessa valokeilassa. Inspiroidu asiakkaidemme luomuksista vierailemalla #sharemevidaxl sivulla, se on omistettu täysin juhlistamaan sinua ja luovia ideoitasi. Täältä löydät valtavan valikoiman tuotteitamme, jotka näet aidoissa kodin sisustuksissa. Pystyt näkemään, miten ne voivat sopia myös oman sisustukseesi ja inspiroidut! Haluaisitko saada oman suunnitelmasi esille? Katso ehdot täältä!


Kirjaudu inspiroivien uutiskirjeiden saamiseksi

Tiesitkö parhaan sisustusinspiraation alkavan satunnaisesta sähköpostiviestistä? Esittelyssä: inspiroivat uutiskirjeemme! Aloita rekisteröitymällä ja niin lähetämme sinulle uskomattoman hyödyllisiä uutiskirjeitä. Koti- ja puutarhainspiraatiosta sisustusideoihin, valtavaan kokoelmaan hienoja asioita, joita jokaisessa kodissa pitäisi olla, uutiskirjeissämme on kaikki.

Saat ensimmäisenä tietää uusista jännittävistä trendeistä ja suosittujen suunnittelutyylien päivityksistä. Käytä uutiskirjeitä inspiraation lähteenä kotisi projekteille! Tilaa inspiroivat uutiskirjeemme ja liity vidaXL yhteisöön!