Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Työkalut & asennustuotteet

Näytetään: 1-48 of 3294
  • ...

Työkalut kaikille korjausmiehille

Yksi vidaXL vahvuuksista on todella suuri tuotevalikoima. Löydät huonekalut, urheilutarvikkeet sekä työkalut online kaupastamme. Olet sitten ammattimainen korjausmies tai amatööri – vidaXL kaupasta löydät tuotteet molemmille. Rautakaupassa maksat usein reilun summan rahaa erikoistyökaluista. vidaXL haluaa kuitenkin tarjota rautatavarat ja työkalut parhaaseen hintaan. Meidän oman vidaXL merkin lisäksi, meiltä löydät tunnetut merkit, kuten Irwin, Toolpack, Brennenstuhl sekä ProPlus.

Erilaiset metallituotteet sekä työkalut

vidaXL kaupasta löydät erilaiset tarvikkeet, kuten ikkunat, seinäpaneelit sekä ovitarvikkeet. Meillä on myös materiaaleja sähkömiehille ja erilaisia aitoja, jopa suurien alueiden ympäröintiin. Kun selaat meidän työkalut osiota, niin tulet yllättymään tuotteidemme määrästä. Koska meillä on tuotteita erikoismiehille ja korjausmiehille, voit löytää mitä tahansa ja kaiken online kaupastamme. Me haluamme tarjota suuren määrän tuotteita, jotain voimme auttaa jokaista remonttimiestä!

Katso metallitavarat huutokaupasta ja muut tarjoukset

Hyvät kaupat saavat kaikki onnelliseksi. Siksi löydät useita huutokauppoja päivittäin sekä viikoittain. Selaa verkkokauppaamme ja löydät ehkä juuri sen tarvikkeen ja/tai työkalun, jota tarvitset. Ole nopea, jotta voit löytää parhaan tarjouksen!

Näe enemmän