Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Urheilutarvikkeet

Näytetään: 1-48 of 658
  • ...

Urheilutarvikkeet vidaXL kaupasta

Oletko urheiluintoilija tai täydellinen aloittelija urheilussa? vidaXL kaupassa me haluamme tarjota sopivan tuotteen kaikille, on sinulla sitten jo six pack tai yhä työstät sitä. Meidät tunnetaan suuresta valikoimastamme, sekä usean urheilulajin kattamisesta. Voit nähdä urheilutuotteesi kategoriassa, että me ajattelemme jokaista urheilijaa. Voi ostaa hevosen suitset, tikat, kuntolaitteet sekä märkäpuvut meidän online kaupasta. Meidän edullisten hintojen ansiosta, ostaminen ei tee kipeää. Jos et pidä siitä, niin voit siirtyä seuraavan lajiin, kuluttamatta paljoakaan rahaa.

Aloita kuntoilu meidän urheiluvälineillä

Kuntoilu on terveellistä! Mutta se ei aina ole helppoa. Kun olet täysiaikaisessa työssä, niin kuntoilu voi helposti unohtua. Jos sinulla on vähemmän vapaa-aikaa, niin meillä on myös käytännöllisiä urheiluvälineitä, kuten mini kodin kuntokeskus. Voit harjoitella pöytäsi ääressä töissä. Kun haluat rentouttavan jooga session, kotona tai salilla, niin löydät useita joogamattoja vidaXL kaupasta. Seuraa tuloksiasi meidän tyylikkäillä aktiviteettirannekkeilla ja kelloilla.

Urheiluvälineet ja pelit

Kuntoilu ei ole vain terveellistä, mutta toimii myös rentoutumiseen. Meillä ei ole vain kuntolaitteita, löydät myös erilaisia hauskoja urheiluvälineitä, jotka eivät ole niin uuvuttavia. Heitä hieman tikkaa tai haasta ystäväsi ja perheesi biljardissa tai vaikka ilmakiekossa. Katso koko valikoimamme vidaXL.fi kaupassa.

Näe enemmän