Maksimalistinen Sisustus Tyyli


Sukellamaksimalistiseen varien maailmaan


Kuvittele oma maksimalistinen maailmasi, missä enemmän on ehdottomasti enemmän. Opimme luomaan tilan, joka erottuu rohkealla värien ja tekstuurien käytöllä. Selvitä, mikä tekee maksimalistisesta sisustussuunnittelusta todella uskomattoman.

 

Mitkä ovat maksimalistisen tyylisuunnan avainelementit?

Maksimalismi juhlii värien, teksturoitujen materiaalien ja eksentristen koristeiden käyttöä. Se on irrottautumista perinteisistä normeista ja poikkeuksellisen tyylin omaksumista.


Maksimalistinen värien sinfonia

1 / 3

Maksimalismi herää eloon rohkealla väriskaalalla - kuten hehkuvilla viininpunaisilla sävyillä ja eloisan keltaisilla - tuoden iloa tilaasi. Yhdistä erilaisia painatuksia kirkkaisiin kuvioihin ja muista lisätä näyttäviä elementtejä luodaksesi visuaalista mielenkiintoa.

Maksimalistiset materiaalit joita rakastat

2 / 3

Nauti materiaalien loputtomista mahdollisuuksista maksimalistisessa sisustuksessasi. Aina ylellisestä sametista siroihin metalleihin, kuvioituun pellavaan tai höyhenkoristeisiin, jokainen materiaali lisää visuaalista ylenpalttisuutta, mikä määrittelee tämän tyylin.

Pakolliset koristeet maksimalistisessa sisustussuunnittelussa

3 / 3

Maksimalismissa koristeet varastavat huomion. Ajattele koristeellisia kattokruunuja, mielenkiintoisia veistoksia ja silmiinpistäviä tapetteja.

Tuo maksimalistista tunnelmaa kotiisi 3 helpon vaiheen avulla!

Mietitkö, miten sisustaisit maksimalistiseen tyyliin? Seuraa näitä 3 yksinkertaista vaihetta lisätäksesi maksimalismin "enemmän on enemmän" olennaisuutta tilaasi.


  • Vaihe 1: Yhdistä toimivuus näyttävään tyyliin

    Valitse koristeelliset TV-tasot ja säilytysratkaisut ainutlaatuisilla muodoilla - olennaiset osat, jotka toimivat näyttävinä katseenvangitsijoina maksimaalisessa, mutta käytännöllisessä kodissasi.


  • Vaihe 2: Omaksu eklektinen eleganssi

    Nauti eri muotojen ja kontrastisten leikittelystä valitessasi sohvia, ruokapöydän tuoleja tai nojatuoleja. Valitse mukavuus, mutta anna jokaiselle kappaleelle hauska ja värikäs tunne sisustuksessasi.


  • Vaihe 3: Suunnittele maksimalistinen sosiaalinen keskus

    Muuta tilasi eloisaksi sosiaaliseksi keskukseksi lisäämällä olennaisia tuotteita, kuten tyylikkäitä penkkejä, trendikkäitä raheja ja kodikkaita puffeja. Älä unohda sisällyttää tyylikkäitä sohvapöytiä parantaaksesi viihdealuettasi.


Maksimalistiset pakkohankinnat odottavat

Tutustu välttämättömiin tuotteisiin täydellisessä maksimaalisessa keitaassasi - rohkeista huonekaluista näyttäviin koristeisiin.


Osta tuotteita keyboard_arrow_right


 

Maksimalistiset suunnitteluideat asiakkailtamme

Katso oikeiden asiakkaidemme maksimaalisen sisustussuunnittelun ideoita #sharemevidaxl galleriassamme. Inspiroidu ja uskalla tuoda maksimalismia kotiisi.


 

Sisusta jokainen huone maksimalistiseen tyyliin

Suunnittele vapaasti ja tuo maksimalismi olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi ja ruokasaliisi. Lisää persoonallisuutta ja värikästä tunnelmaa kaikkialle elintiloihisi.


Maksimalismi olohuoneessasi

Muuta olohuoneesi upean elegantiksi pakopaikaksi. Valitse pehmeät istuimet, tekstiilit ja näyttävät huonekalut maksimaaliseen tilaasi.

Maksimalistinen makuuhuone

Laita makuuhuoneesi erottumaa maksimalistisella monimutkaisuudella. Yhdistä ylelliset kankaat, kodikkaat matot ja näyttävät huonekalut luodaksesi unelmiesi maksimaalisen pakopaikan.

Maksimalistinen ruokasali

Tee ruokasalistasi maksimaalinen mestariteos. Valitse värikkäät tapetit, erilaiset pöytäliinat ja kiehtovat koristeet luodaksesi eklektisen ruokailuelämyksen.

Löydä kaikki sisustustyylit


Etkö ole varma mikä tyyli sopii sinulle parhaiten?

Katso kaikkiLisää inspiraatiota


 

Kaupastamme kotiisi – Liity #sharemevidaxl Galleriaan!

Inspiroidu vidaXL kanssa!

Haluatko suunnitella unelmiesi kodin? Laajan tuotevalikoiman lisäksi, tarvitset myös hieman koti- ja puutarhainspiraatiota. Tämän hetken tunnetuimpien sisustuksen tyylien ja kauneimpien trendien oppaaksi loimme tämän uskomattoman hyödyllisen inspiraatioalueen.

Talosi tekeminen kodiksi tarkoittaa, että juhlistat ainutlaatuista persoonallisuutta kaikissa yksityiskohdissa. Kutsumme sinut inspiroitumaan kanssamme ja tutustumaan viimeisimpään sisustustyylien luetteloon. Anna itsesi rakastua Skandinaavisen ja Modernin tyylin minimalistiseen kauneuteen tai lisää hieman rohkeutta Teollisella tyylillä. Tutustu Maalaistalon sisustustyyliin - se on unohtumaton maalaistyylisten koristeidensa kanssa. Entä ihanat Boheemi ja Retro tyylit? Katso ne kaikki!


#sharemevidaXL: meidän tuotteemme, sinun suunnittelusi

Totuus on, että saamme inspiraatiomme oikeista kodeista ja ihmisistä, jotka yhdistävät kalustusratkaisumme ja tyylivinkkimme omiin tiloihinsa. Joten asiakkaamme ovat sankareita, jotka inspiroivat meitä. Arvostamme heitä, koska he jakavat kotinsa sisustuksen kanssamme. Mielestämme se on upea koti- ja puutarhainspiraation lähde.

Tämän tuloksena loimme paikan, jossa kaikki vuoden sisustustyylit ja -trendit kohtaavat, asiakkaidemme ollessa valokeilassa. Inspiroidu asiakkaidemme luomuksista vierailemalla #sharemevidaxl sivulla, se on omistettu täysin juhlistamaan sinua ja luovia ideoitasi. Täältä löydät valtavan valikoiman tuotteitamme, jotka näet aidoissa kodin sisustuksissa. Pystyt näkemään, miten ne voivat sopia myös oman sisustukseesi ja inspiroidut! Haluaisitko saada oman suunnitelmasi esille? Katso ehdot täältä!


Kirjaudu inspiroivien uutiskirjeiden saamiseksi

Tiesitkö parhaan sisustusinspiraation alkavan satunnaisesta sähköpostiviestistä? Esittelyssä: inspiroivat uutiskirjeemme! Aloita rekisteröitymällä ja niin lähetämme sinulle uskomattoman hyödyllisiä uutiskirjeitä. Koti- ja puutarhainspiraatiosta sisustusideoihin, valtavaan kokoelmaan hienoja asioita, joita jokaisessa kodissa pitäisi olla, uutiskirjeissämme on kaikki.

Saat ensimmäisenä tietää uusista jännittävistä trendeistä ja suosittujen suunnittelutyylien päivityksistä. Käytä uutiskirjeitä inspiraation lähteenä kotisi projekteille! Tilaa inspiroivat uutiskirjeemme ja liity vidaXL yhteisöön!