Ruokasalikategoriat


Ruokasalisi on täydellinen paikka tuoda ihmiset yhteen aterian parissa. Jotta tilasi tuntuisi täydelliseltä, tarvitset hyviä ruokasalikalusteiden inspiraatioita. Aloita ruokasalin pakkohankinnoista kuten ruokapöydistä ja tuoleista. Jos kysyt mitä muuta voit laittaa ruokasaliin, käytä kantaa ottavia tuotteita, kuten huoneenjakajat. Lisää persoonallisuutta tilaasi ruokasalikoristeiden, kuten kattokruunun tai seinätaiteen avulla. Ruokapöydän lisävarusteet, kuten tabletit ja keskikoristeet parantavat ruokailukokemustasi.Ruokasalivalikoimat


Isännöidessäsi illallisjuhlia tai nauttiessasi päivittäisistä aterioista perheesi kanssa, oikeanlaiset ruokasalikalusteet todella tekevät suuren eron. Tutustu ruokasalikokoelmiimme, joihin kuuluvat ruokasalisarjat ja pöydät täydelliseen asetelmaan. Luo viihtyisä elokuvailta viihdekeskuksillamme ja TV-seinäyksiköillämme. Jos olet tee-se-itse harrastaja, voit rakentaa oman ruokapöytäsi käyttäen kierrätettyjä puupöytälevyjä ja valita sopivat tarvikkeet.

Musiikki & viihde


Baaripöydät


Rakenna oma pöytäsi


Kierrätetyt materiaalit

€152.99

Sisältää ALV


Ruokasali: vinkkejä ja ideoita


Etsitkö lisää ruokasali-ideoita ja inspiraatiota? Tutustu ruokasalikalusteiden osto-oppaisiimme! Ne auttavat sinua valitsemaan täydellisen ruokapöydän, tuolit ja paljon muuta. Maalaistyylisestä nykyaikaiseen, meiltä löytyy koristeluvinkkejä ja ideoita, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin. Valmistaudu siis muuntamaan ruokasalisi tilaksi, jossa haluat viettää aikaa. Lopulta ruokasalistasi voi helposti tulla kotisi suosituin tila.

Ruokasaliideoita ja sisustussalaisuuksia

Olemme keränneet yhteen joitain uskomattomia tyylisalaisuuksia, jotka yhdessä huonekaluratkaisujemme kanssa voivat auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi ruokasalin.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Sisustustyylit

Löydä suosikki sisustustyylisi ja osta jokaiseen tyyliin sopivat tuotteet. Tee kodistasi koti jo tänään!

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Kuinka valita täydellinen ruokailuryhmä

Meillä kaikilla on kiireinen elämäntyyli ja yhteisen ajan löytäminen ei ole kaikkein helpoin tehtävä.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Kuinka valita ruokapöytä

Ruokapöytäsi on kotisi sydän ja sellaisen ostaminen ansaitsee täyden huomiosi.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Vinkkejä täydellisen ruokapöydän löytämiseen

Onko tavoitteenasi luoda täydellinen alue, jossa voit nauttia ajasta rakkaidesi kanssa? Ihanteellisen istumaratkaisun löytäminen ei ole helppo työ.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Täydellinen baarijakkaran osto-opas

Viimeisten vuosien aikana olemme todistaneen keittiöbaarien valtavaa paluuta.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jaa omia vidaXL-vaikutteisia mallejasi. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löydä kaikki