Olohuonekategoriat


Olohuoneesi on rentouttava paikka, jossa voit rauhoittua pitkän päivän jälkeen tai viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa. Auttaaksemme sinua sen suunnittelussa, kokosimme olohuonekalusteiden valikoiman. Tutustu olohuonekalusteidemme valikoimaan selvittääksesi millaiset huonekalut sopivat olohuoneeseesi. Tarvitset mukavan sohvan, sohvapöydän välipaloja varten ja TV-tason elokuvailtoihin. Lisää joitakin yksityiskohtia koristetuoleilla, värikkäillä matoilla ja viihtyisillä tyynillä. Viihteeseen voit selata olohuonevempaimia ja laitteita.Olohuonevalikoimat


Valmistaudu antamaan kasvojenkohotus olohuoneellesi. Olohuonetarvikkeidemme kokoelma sisältää kaiken mitä tarvitset tyylikkääseen ja toimivaan tilaan. Meiltä löytyy ne kaikki, LED TV-tasoista tilaa säästäviin seinäasennettuihin kalusteisiin. Lisäksi kierrätetyt puukalusteemme lisää ainutlaatuisen ja ympäristöystävällisen kosketuksen olohuoneesi sisustukseen. Haluat ehkä myös katsoa myös huonekalujen hoitoratkaisuja, kuten pesuaineita ja suojia. Upouudet huonekalusi pysyvät hyvännäköisenä pidempään. Jos haluat asentaa televisiosi seinälle, kiinnitä huomiota asennustarvikkeisiin ja työkaluihin, joita voit myös tarvita. Sano moi tyylikkäälle tilallesi olohuonetarvikkeiden kokoelmalla!

TV-kaapit LEDillä


Tilaa säästävät huonekalut (seinään)


Kierrätetyt materiaalit

Suosittua nyt
+ 3 vaihtoehdot
€163.99

Sisältää ALV

Päälliset


Huonekalujen hoito

+ 3 vaihtoehdot
€40.99

Sisältää ALV

€ 81.98 /L

-10%
€27.99

Sisältää ALV

+ 3 vaihtoehdot
€58.99

Sisältää ALV

€ 117.98 /L

-10%
€37.99

Sisältää ALV

-10%
+ 3 vaihtoehdot
€32.99

Sisältää ALV

€ 65.98 /L

-10%
€36.99

Sisältää ALV


TV-asennustarvikkeetOlohuone: vinkkejä ja ideoita


Jokaisen olohuoneen pitäisi erottua joukosta ja olohuoneen inspiraatio kokoelmamme on täällä pelastamassa päiväsi. Boheemisesta nykyaikaiseen, meillä on tyylejä ja trendejä, jotka sopivat tunnelmaasi. Lisäksi huonekalujen osto-oppaamme saavat sinut tuntemaan itsesi ammattilaiseksi tuotteidesi valinnassa. Selaa tyyli ja koristeluvinkkejämme ja piristä olohuoneesi sisustusta!

Sisustustyylit

Löydä suosikki sisustustyylisi ja osta jokaiseen tyyliin sopivat tuotteet. Tee kodistasi koti jo tänään!

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Väreillä koristelun ABC

Ripaus väriä vetää katseet puoleensa, muuttaa tunnelmaa ja korostaa tiettyjä yksityiskohtia missä tahansa tilassa.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Kuinka valitset oikean sohvapöytä

Olohuoneen suunnittelussa on useita asioita huomioitavaksi.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Parhaat vinkit ihanteellisen nojatuolin valitsemiseen

Jos etsit todellista katseiden vangitsijaa, sinun pitää miettiä useita asioita.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Hyödyllisiä ideoita TV-tason valintaan

Tv on olohuoneesi keskipiste, siksi on tärkeää tietää, miten valita TV-taso.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jaa omia vidaXL-vaikutteisia mallejasi. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löydä kaikki