Kylpyhuonekategoriat


Kylpyhuone on henkilökohtainen keidas, joten sen pitäisi olla tyylikäs ja mukava. Suunnittele se uudelleen kylpyhuonekalusteiden inspiraatiollamme. Jos mietit mitkä huonekalut sopivat kylpyhuoneeseen kylpyhuonekalustesarjat ovat helppo keino. Sitten voit päivittää tilasi kylpyhuoneen varastointi ratkaisuilla, putkistokalusteilla ja tarvikkeilla. Suosittuja peilikaapeissa on kaksoispesualtaita ja reilusti säilytystilaa, joten kannattaa selata valikoimaamme. Lisää hieman koristeita, kuten pörröisiä pyyhkeitä ja hauskoja suihkuverhoja, joiden avulla teet suuren vaikutuksen. Hanki inspiraatiota ja luo oma keitaasi!Kylpyhuonevalikoimat


Kylpyhuone on enemmän kuin pelkkä toimiva tila, se on myös kangas luovuudelle. Siksi kylpyhuonevalikoimamme on iso osa haluamasi kylpyhuoneen suunnittelua Täältä löydät kaiken tarvitsemasi kylpyhuoneesi sisustukseen. Peilistä tai pesuallaskaapeista pyykinpesutarvikkeisiin, sieltä löytyy jotain jokaiseen tarpeeseen. Meiltä löytyy myös paljon kierrätetystä puusta valmistettuja kylpyhuonetarvikkeita. Älä unohda tärkeitä yksityiskohtia, kuten kylpyhuonevaa'at ja henkilökohtaisen hoidon tuotteita. Joten aloita, tee vaikutus ja luo täydellinen oma kylpyhuonekeitaasi!

Peilikaapit


Pesuallaskaapit


Pyykkitelineet

€84.99

Sisältää ALV


Pyykkikorit


Pyykinpesutarvikkeet


Kylpy- ja saunatarvikkeet

€72.99

Sisältää ALV


Kierrätetyt materiaalit


Turvallisuus ja puhtaus


Kylpyhuoneen sisustusvinkkejä ja ideoita


Tarvitsetko lisää kylpyhuoneinspiraatiota? Hyvä, meillä on joitakin kylpyhuoneideoita, jotka auttavat sinua tekemän tilastasi rauhallisen. Sen lisäksi, että tarkastelemme kylpyhuonekalustesarjoja ja muita tarvikkeita, tarjoamme upeita sisustusvinkkejä. Tutustu suosituimpiin sisustustrendeihimme ja ajattomiin tyyleihimme, jotta voit löytää oman tyylisi. Ne voivat auttaa sinua oppimaan, miten voit lisätä henkilökohtaisen kosketuksen kylpyhuoneesi suunnitteluun. Värikkäiden laattojen, kasvien ja seinätaiteen valinta on oikea tapa. Tee kylpyhuoneestasi kylpylän kaltainen keidas ja rentoudu tyylillä!

Väreillä koristelun ABC

Ripaus väriä vetää katseet puoleensa, muuttaa tunnelmaa ja korostaa tiettyjä yksityiskohtia missä tahansa tilassa.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Sisustustyylejä

Etsi inspiraatiota Tyylisivultamme!

Lue lisääkeyboard_arrow_right

Sisustustrendit

Löydä mikä on sisä- ja ulkosuunnittelun trendinä nyt.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemevidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jaa omia vidaXL-vaikutteisia mallejasi. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löydä kaikki